Lugojul in reparatie: strazi, trotuare, marcaje, bransamente, fatade, asfaltari

Lucrarile de investitii au luat cu asalt Lugojul
Lucrarile de investitii au luat cu asalt Lugojul
 Potrivit programului de investiţii demarat la începutul acestui an, în prezent, la nivelul municipiului, se desfăşoară lucrări în peste 20 de locaţii diferite.

„Aşa cum se poate observa, în toate zonele din oraş se lucrează. Sunt afectate străzile Memorandului (amenajare trotuare partea dreaptă), Coloman Wallisch (amenajare trotuare ambele părţi), Padeşului (amenajare trotuare partea stângă), Coriolan Brediceanu (amenajare trotuare partea stângă), 20 Decembrie – zona Unic (amenajare trotuare partea dreaptă), Nicolae Bălcescu (amenajare trotuare partea stângă). De asemenea, se efectuează marcaje în diferite zone din oraş”, a precizat Francisc Boldea, primarul Municipiului. În paralel, se execută branşamentele la apă pe străzile Oltului şi 13 Decembrie, inclusiv străzile Brânduşelor şi Horea. Totodată, sunt în desfăşurare lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pe străzile Pandurilor, Smârdan, Dunării şi Romanilor, are loc modernizarea iluminatului din Cimitirul Ortodox de pe str. Ţesători, respectiv din Cimitirul Reformat. Veşti bune sunt şi pentru locuitorii străzilor Oltului şi Comuna de Paris, unde vor demara lucrările de asfaltare. În ceea ce priveşte lucrările de modernizare a faţadei Primăriei, termenul de execuţie este data de 5 decembrie. „Considerăm că la 1 decembrie se va finaliza şi partea din spate a clădirii, inclusiv montarea tâmplăriei termopan. Toate fondurile alocate sunt în limita contractului, cu care s-a câştigat licitaţia, fără niciun act adiţional de suplimentare a sumei, chiar dacă pe parcursul realizării investiţiei a fost necesară refacerea în întregime a tencuielii şi a ornamentelor. Până la 1 decembrie va fi amenajat şi trotuarul din faţa Primăriei, în suprafaţă de 340 mp. Acesta va fi realizat din granit”, a precizat edilul şef. Tot pe faţada Primăriei, sunt deja instalate suporturile pentru jardiniere. De asemenea, în aceste zile se instalează în zona Podului de Beton, pe partea dreaptă a râului Timiş, scara de acces către malul Timişului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor