Lucrari de reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare

Programul de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă demarează la data de 15 martie şi este eşalonat în mai multe etape până la data de 15 octombrie. Locatarii străzilor respective vor fi anunţaţi cu o luna înainte de începerea lucrărilor. În paralel, se va proceda şi la legarea consumatorilor casnici de pe străzile enumerate.

Primarul Municipiului Lugoj a purtat recent o serie de discuţii cu reprezentanţii firmei Hidroconstructia, privind cele 10,6 milioane lei alocate în bugetul local pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa în municipiu.

Este vorba despre înlocuirea a 21 km de conducte, atât pe magistralele care leaga Uzina Nr. 1 de Uzina Nr. 2 – respectiv străzile Făgetului, Brânduşelor, 13 Decembrie, Vasile Alecsandri, 20 Decembrie 1989, Huniade, Coloman Wallisch, Gheorghe Doja, Cloşca, Crişan, cât şi pe străzile splaiul 1 Decembrie, Brazilor, Olari, Castanilor, Cireşilor, Vişinilor, Nucilor, Ceahlăului, Cornet, Privighetorilor, Bistrei, Fundătura Cloşca, Fundătura Crişan, Remus, Spinantei. Sunt cuprinse aici şi străzile pe care se va merge în paralel la reabilitarea reţelei de alimentare cu apă şi a celei de canalizare: Comuna din Paris, Brânduşelor, Horia, Salcâmilor, Tudor Vladimirescu, Sirul Izlazului, Dimitrie Cantemir, Oltului şi Romanilor.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor