Luchin, eliminat de Munteanu, nu de Balaj!?

Luchin, eliminat de Munteanu, nu de Balaj!?
Fundasul lui Poli, Srdjan Luchin a făcut o declaraţie şoc! “Arbitrul m-a eliminat dupa ce i-a spus Catalin Munteanu să o facă”. Video declaraţie şoc Luchin 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !