Lorenza Beauty SPA – aniversam 5 ani de grija pentru binestarea clientilor nostri (P)

Reactualizat la:
Lorenza Beauty SPA – aniversam 5 ani de grija pentru binestarea clientilor nostri (P)
Aniversăm 5 ani de grijă pentru binestarea clienților noștri. Gandit ca o oaza de liniste si relaxare, Lorenza Beauty SPA implineste azi, 25 Octombrie, 5 ani de activitatea, 5 ani de rasfat pentru clientii sai, de servicii de masaj si terapii faciale si corporale gandite pentru a satisface cele mai diferite nevoi.

Lorenza Beauty SPA s-a nascut din dorinta de a oferii mai decat un simplu masaj de relaxare sau anticelulitic, sau simple servicii cosmetice, astfel ca masajul este combinat aici cu diferite terapii corporale sau faciale, cu uleiuri, saruri si masti cosmetice de cea mai buna calitate, fiecare parte a corpului beneficiaza de atentie si de o terapie speciala dedicata acesteia.

Fidelizarea clientilor si imbunatatirea continua a terapiilor oferite este politica Lorenza Beauty SPA, de aceea exista un program de Loialitate ce te recompenseaza pentru fiecare sedinta de terapie aici si sunt concepute pachete si abonamente speciale prin care beneficiezi de reduceri considerabile, iar cu ocazia Aniversarii a 5 ANI oferta este chiar irezistibila: in perioada 25-31 OCTOMBRIE BENEFICIEZI DE 50 % REDUCERE LA PACHETUL SPECIAL BODY DETOX! ce cuprinde:

  • exfoliere cu zahar brun si ulei organic de struguri 30 minute
  • impachetare in masca de struguri cu minerale si antioxidanti- vinoterapie 30 minute
  • masaj corporal detoxifiant cu ulei de argan si miere 50 minute

 Practic, TE BUCURI DE 110 MINUTE DE RASFAT, CURATARE SI HIDRATARE CU DOAR 99 RON!

 

Lorenza Beauty SPA, IULIUS MALL – Demisol

Tel.: 0721-041.627, 0256-280.020,

e-mail: office@lorenza-beautyspa.ro, http://www.lorenza-beautyspa.ro/
Regulament de plasare a anunturilor