Liman Bike Race 2010

18Comentarii
Liman Bike Race 2010
Timis: Concursul de mountainbike LIMAN BIKE RACE a ajuns în 2010 la cea de a V-a ediţie şi se va desfăşura duminică, 2 Mai 2010, de Ziua Tineretului, cu startul de la complexul Valea lui Liman, fiind organizat în cadrul unui proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş.

Concursul are drept scop principal promovarea ciclismului în zonă, competiţia bucurându-se de întregul potenţial al traseelor de cross-country din zona munţilor Poiana Ruscă. Staţiunea Valea lui Liman, de unde se va da startul, oferă doritorilor un complex turistic compus dintr-un hotel şi căsuţe. Pe lângă posibilitatea de a lua parte la concurs, cei care aleg să petreacă weekend-ul de 1 Mai la Valea lui Liman mai pot face drumeţii în zonă sau plimbări cu bicicleta, pot vizita Peştera Colţu, păstrăvăria de la Luncani, biserica de lemn de la Luncanii de Jos sau Mânăstirea Izvorul lui Miron de la Româneşti.


Pentru a ajunge la Valea lui Liman puteţi utiliza DN68A care leagă Lugojul de Deva iar din localitatea Coşava urmaţi indicatorul “Valea lui Liman” pe DJ684 Coşava-Curtea-Româneşti-Tomeşti-Colonia Fabricii-Valea lui Liman (cca 15 km).


Programul concursului este următorul:

-Sâmbătă 1 Mai ora 18 – înscrieri, vizionări filme cu şi despre biciclete

-Duminică 2 Mai ora 8:30 – înscrieri (în buna tradiţie a evenimentului, nu se percepe taxă de participare)

-Duminică 2 Mai ora 11 – startul. Acesta se va da decalat cu câteva minute pe diferitele categorii de concurs.

-Duminică 2 Mai ora 15 – premierea.

Categoriile de concurs sunt:

Copii: sub 10 ani (indiferent de sex), 10-14 ani (băieţi şi fete)

Juniori 14-18 ani (băieţi şi fete)

Seniori: 18-35 ani (bărbaţi şi femei)

Master: peste 35 de ani (bărbaţi şi femei)

Hero: numai peste 18 ani.

Concurenţii vor avea de parcurs un traseu de 12 km pentru copiii până în 14 ani, un traseu de 35 km pentru juniori, seniori şi master şi 2 ture de 35 km pentru Hero. Traseul turei de 35 km este: Valea lui Liman – Luncanii de Jos – Luncanii de Sus – Baloşeşti – Româneşti – Tomeşti Sat – Tomeşti Colonie – Valea lui Liman.

Toţi participanţii vor fi recompensaţi cu o diplomă de participare şi cu un pachet conţinând echipament sportiv. Ocupanţii locurilor pe podium vor primi diplome, medalii, premii în produse şi materiale sportive.

Organizatorii concursului doresc să mulţumească tuturor celor care i-au ajutat şi i-au sprijinit pentru buna organizare şi desfăşurare a evenimentului.

Pentru orice alte informaţii, înscrieri on-line, cazare, program, prognoză meteo, regulament etc., vă rugăm să vizitaţi site-ul concursului la adresa: www.ciclism.tibiscus.ro/limanbikerace.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor