Licitatiile pentru spatiile de la Bastion sunt in continuare amanate

4Comentarii
Licitatiile pentru spatiile de la Bastion sunt in continuare amanate
La aproape trei luni de la inaugurarea spaţiilor renovate ale Bastionului Theresia din Timişoara, conducerea Consiliului Judeţean Timiş nu are încă regulile de desfăşurare a licitaţiilor pentru atribuirea spaţiilor. şi, cu cât sunt mai mulţi cei interesaţi să închirieze spaţii la Bastion şi termenele de organizare a licitaţiilor prelungite, cu atât mai uşor se nasc bănuielile privind lipsa de transparenţă.

Singurul lucru pe care l-a prezentat până acum CJT este preţul de pornire a licităţiilor pentru diferite categorii de activităţi la Bastion.

„În prezent se lucrează încă la caietul de sarcini în care vor fi specificate cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să participe la licitaţii. De altfel, va trebui emisă o hotărâre de consiliu privind organizarea licitaţiilor, aşa cum în decembrie a fost dată o hotărâre în care sunt stipulate tarifele de pornire a licitaţiilor. Următorul plen al CJT este programat să aibă loc în 31 ianuarie, dar nu a fost încă stabilit dacă subiectul licitaţiilor va intra în această şedinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Timiş, Jana Lavrits.

Reamintim că, în complexul Bastion, spaţiile se împart în trei categorii. Cele denumite cafenele literare, cafe mediateca, cafe art, cafe jazz, vinoteca, cofetărie sau centru de pregătire pentru tineret vor avea un preţ de plecare de 65 de lei pe metru pătrat, pe lună. Librăriile, florăriile, galeriile artizanat, expoziţiile temporare, centru de arhitectură, sală de lectură, sală seminar, sală video internet, sală audio sau proiecţie vizionare, bibliotecă spaţiu primire sau birou bibliotecă reprezintă spaţii ce se vor închiria plecând de la suma de 40 de lei pe metru pătrat pe lună, iar spaţiul mansardei va fi închiriat pentru evenimente speciale cu preţul fix de 0,5 lei pe metru pătrat, pe lună. Aşa cum afirmam, tarifele votate pentru primele două genuri de categorii reprezintă preţul de pornire a licitaţiei, iar preţul mansardei este fix.

Delia S. Barbu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor