Licitatie pentru proiectele culturale timisene

Licitatie pentru proiectele culturale timisene
Reprezentanţi ai instituţiilor publice, autorităţilor locale, instituţiilor de învăţământ sau organizaţiilor neguvernamentale sunt aşteptate la sediul Consiliului Judeţean Timiş, până la 1 decembrie, să depună proiecte culturale sau sportive pentru anul viitor.

Consiliul Judeţean anunţă, pentru anul 2011, în conformitate cu practica din ultimii ani, licitaţia de proiecte culturale şi sportive, pentru actorii culturali şi sportivi de pe teritoriul judeţului în domeniile de activităţi cuprinse în Strategia culturală a judeţului Timiş. La selecţia proiectelor se va ţine cont de mai multe criterii, de exemplu dacă acestea fac parte din priorităţile culturale ale judeţului, dacă au continuitate în timp (evenimente culturale devenite tradiţionale), şi bineînţeles de importanţa şi amploarea evenimentului.

Pe de altă parte, nu vor fi selectate pentru sprijin proiecte promovate de actorii culturali care nu au consumat sumele alocate în anul precedent, proiectul propus nu se încadrează în Strategia culturală a judeţului sau dacă nu se încadrează în Normele metodologice aprobate prin Ordonanţa 2/2008. O condiţie a alocării sprijinului este contribuţia proprie a solicitantului la realizarea proiectului promovat.

În cazul autorităţilor publice locale, sprijinul CJT acoperă maxim 25% din costurile estimate ale evenimentului. Toate solicitările primite vor fi examinate. Dintre acestea vor fi supuse evaluării numai cele care întrunesc mai multe criterii de selecţie. Mai multe informaţii pot fi obţinute de la reprezentanţii CJT, cam. 207-208, sau de pe site-ul instituţiei www.cjtimis.ro.

Delia S. Barbu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !