Legiunea de la Şandra

11Comentarii
Legiunea de la Şandra
ŞANDRA - Fotbalul şi internetul fac casă bună şi în eşalonele inferioare. Un caz grăitor în cele ce urmează. AS Legiunea Şandra este una dintre echipele care activează în Campionatul judeţean de fotbal. Până aici, nimic deosebit sau ieşit din comun.

Poate că nici faptul că este ocupanta ultimului loc din prima serie a campionatului judeţean nu înseamnă prea mult. Denumirea este, trebuie să recunoaştem, cel puţin îndrăzneaţă şi ne trimite cu gândul la mercenarii din Legiunea franceză. Mercenarii Legiunii din Şandra sunt racolaţi de prin localităţile învecinate cu comuna timişeană.

Chiar dacă în clasament Legiunea Şandra deţine „lanterna roşie”, formaţia este foarte bine organizată, începând de la echipamente de joc şi terminând cu un site al echipei. Da, aţi văzut bine, Legiunea Şandra are propriul site, ceva neobişnuit la acest nivel, şi poate fi găsit pe adresa http://legiunea.ttv.ro, în caz că cineva doreşte să devină mercenar cu acte în regulă în localitatea timişeană. Locul ocupat în clasament îi obligă pe cei de la Legiunea Şandra să apeleze şi la alţi „luptători”, în caz contrar aceştia riscând să schimbe terenurile de luptă din Campionatul judeţean cu cele din Promoţie. Legiunea Şandra nu este singura echipă din campionatul judeţean al judeţului Timiş care are un site propriu, AS Chişoda fiind primul club de la acest nivel care şi-a permis acest lux.

Cosmin Bradu
cosmin.bradu@informmedia.ro11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor