Lectii despre dinti frumosi: cursuri gratuite pentru medicii dentisti

Lectii despre dinti frumosi: cursuri gratuite pentru medicii dentisti
Un număr de 1.500 de medici dentişti din întreaga ţară se pot înscrie la Programul DENT, primul program de educaţie pentru stomatologi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni.

În cadrul programului, lansat marţi la Timişoara de Societatea de Stomatologie Estetică din România, 1.500 de medici vor participa la sesiuni de lucru şi congrese, 600 de medici vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesională în scopul creşterii calităţii şi productivităţii muncii şi atingerii unor standarde europene, iar 60 de specialişti vor lua parte la schimburi de experienţă în străinătate.

„Regula înscrierii în program este primul venit, primul servit”, a declarat Florin Lăzărescu, manager de proiect. Orice medic din ţară se poate înscrie on-line, cu condiţia să nu mai fi participat la alt proiect.

Pe parcursul celor trei ani de program vor avea loc mai multe cursuri mari, primul având loc la Timişoara în perioada 8-9 aprilie 2011. „Premisele de la care am plecat când am dorit derularea programului au fost legate de faptul că în prezent există tratamente dentare diferenţiate în diferite zone ale ţării, că există o mai mică adaptabilitate a medicilor mai în vârstă la noile tehnologii şi creşterea fenomenului de migraţie a medicilor dentişti”, a mai precizat Lăzărescu.

Delia S. Barbu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !