Le dau burse elevilor

1Comentariu
Le dau burse elevilor
TIMIŞOARA - Se aleg cu burse. Cei mai harnici dar şi cei mai sãrmani elevi vor primi burse.

Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş a aprobat la jumãtatea lunii decembrie numãrul burselor ce se acordã elevilor din sistemul preuniversitar, pe categorii. Astfel, la clasele I-VIII se acordã 10 589 de burse sociale, dintre care 839 pe motive medicale, 2 193 pentru elevii din mediul rural şcolarizaţi în altã localitate, 7 481 pentru elevii proveniţi din familii cu venituri mici şi 76 de burse pentru copiii eroilor Revoluţiei.

De asemenea, tot la clasele I-VIII se acordã 572 de burse de studiu. La clasele IX-XIII se acordã 314 burse sociale, dintre care 195 pe motive medicale, 99 pentru elevii proveniţi din familii cu venituri reduse şi 20 pentru copiii eroilor Revoluţiei, 607 burse de studiu, 227 de burse de merit şi 39 de burse de performanţã. Bursele se vor acorda în luna decembrie, retroactiv, pentru toatã perioada scursã de la începutul anului şcolar. Pentru anul 2007, cuantumul burselor de merit şi de performanţã este de 35 de lei pe lunã, iar pentru toate celelalte categorii de burse este de 11 lei pe lunã. Pentru anul 2008, valoarea burselor încã nu a fost stabilitã.

Sanda Lupean1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor