Laptop şi Calculatoare Second Hand, cu 2 ani garanţie

Laptop şi Calculatoare Second Hand, cu 2 ani garanţie
Cit Grup SRL oferă persoanelor care doresc să achiziţioneze, în această perioadă, un laptop second hand sau calculatoare second hand, împreună cu o ofertă de garanţie extinsă pentru toate aceste produse, mărind garanţia acordată de la 1 AN la 2 ANI.

Astfel de produse sunt, în general, achiziţionate de companii sau persoane fizice ce doresc să cumpere produse de marcă la un raport bun calitate/preţ.  

Firma oferă produse de marca DELL, HP, Ibm, Fujitsu Siemens, Sony, laptop-uri, calculatoare, servere, imprimante, statii grafice impreuna cu componente si accesorii pentru aceastea.

In general majoritatea produselor au Licenţă Windows Gratuită. Preţurile la calculatoarele cu Licenţă Windows Gratuită încep de la numai 303 Lei + TVA, laptop-urile cu Licenţă Windows gratuită pornesc de la numai 778 Lei + TVA iar serverele de la numai 778 Lei +TVA.  

Societatea mai oferă, începând de luna trecută, fiecarui client care achiziţionează produse posibilitatea Gratuită de a beneficia de propriul consultant IT. Împreună cu această persoană te poţi sfătui de fiecare dată când ai nevoie de echipamente IT de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii pe www.citgrup.ro
Regulament de plasare a anunturilor