Laptele praf pentru bebelusi se da la sfarsitul lunii

Laptele praf pentru bebelusi se da la sfarsitul lunii
Pentru această lună, activitatea de distribuire a laptelui praf gratuit pentru nou-născuți este programată în perioada 25-31 ianuarie 2011 la sediul Serviciului pentru Protecția Copilului și Familiei de pe strada Platanilor nr. 2 din Timișoara. Laptele neridicat nu se reportează în luna următoare.

La ridicarea laptelui praf pentru nou-născuți sunt necesare actul de identitate al unui părinte, certificatul de naştere al copilului și o reţetă dublă, eliberată de medicul de familie, atenție, numai pentru luna în curs.

Medicii de familie sunt cei care stabilesc dreptul la laptele praf pentru nou-născuţi, întocmesc listele cu copiii beneficiari, pe care le depun la Direcţia de Sănătate Publică Timiş, și scriu reţetele duble, care trebuie să coincidă cu listele. Direcţia de Sănătate Publică semnează contracte cu distribuitorii și aprovizionează cu lapte praf primăriile din judeţul Timiş. Tot reprezentanții DSP avizează listele şi pot modifica unele cantităţi prescrise de medici.

Laptele praf va putea fi ridicat în perioada 25-31 ianuarie, după următorul program: luni, miercuri și vineri, între orele 8.30-13.00, sau marți și joi, între orele 8.30-13.00 şi 15.00-17.00. Persoanele interesate pot obține mai multe informații de la sediul Serviciului pentru Protecția Copilului și Familiei de pe strada Platanilor nr. 2, tel. 0256/214.572 sau 0356/179.103.

A.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor