La Vivalia Soarelui tu decizi cum platesti apartamentul si ce finisaje interioare alegi!

La Vivalia Soarelui tu decizi cum platesti apartamentul si ce finisaje interioare alegi!
ADVERTORIAL. „Îmbinând eleganța unui ansamblu rezidențial nou și performanța materialelor de construcție de nouă generație, apartamentele Vivalia Soarelui se remarcă în piața imobiliară timișoreană prin gradul ridicat de confort pe care îl oferă proprietarilor. Ne bucurăm de numărul mare de apartamente vândute și de faptul că timișorenii ne-au acordat încredere, alegându-ne încă de la faza de proiect”, spune Dl. Chebeleu Victor, director executiv Vivalia Real Estate Group.

Gradul ridicat de încredere de care se bucură dezvoltatorul este dat, mai ales de flexibilitatea acestuia în raport cu clientul, o flexibilitate care începe de la metoda de plată până la alegerea finisajelor interioare.

Domnule Chebeleu, care este politica Vivalia de vânzări, în condițiile actuale de evoluție a pieței imobiliare?

La Vivalia, clientul este cel care alege cea mai convenabilă metodă de plată raportată la venitul acestuia. Ca urmare a recentelor schimbări legislative, am ales să extindem politica de vânzări, oferind clientului beneficii suplimentare, indiferent că alege să achiziționeze apartamentul prin credit imobiliar sau prin plată cash. Astfel, conform noii politici financiare, prețurile încep de la 988 euro/mp util, complet finisat. Mai mult, dacă este să oferim un exemplu concret, apartamentele cu două camere, foarte apreciate de altfel, cu o suprafață de 55,16 mp utili plus balcon de 6,40 mp, au prețul de la 54.511 euro, TVA 5% inclus.

Ce înseamnă pentru Vivalia, confortul clientului?

Odată stabilite toate condițiile de achiziție, focusul nostru este direcționat spre predarea apartamentelor la cel mai ridicat grad de execuție și finisare. Astfel, am ales cei mai buni furnizori de materiale de construcție și finisaje, pe baza unor criterii stricte de selecție. Printre partenerii noștri se remarcă Wienerberger, Siniat, Knauf, Rehau, Veka și multe alte branduri de top. În ceea ce privește etapa de finisare interioară cu gresie, faianță, uși de interior și parchet am încheiat parteneriate cu furnizori premium de la care clienții noștri pot alege dintr-o gamă variată de produse, astfel încât apartamentul să fie exact cum l-au visat.

De ce să alegem un apartament nou versus unul vechi, în condițiile în care prețul pentru unul vechi este mai mic?

Într-adevăr, un apartament vechi este mai ieftin, însă doar la prima vedere. Cheltuielile ulterioare achiziției vor depăși toate așteptările, deoarece vorbim de cheltuieli de renovare, de întreținere lunară, de modernizare a întregului bloc. Ceea ce la Vivalia este exclus, apartamentele noastre se predau complet finisate, cu locuri de parcare asigurate, eficiente din punct de vedere al cheltuielilor lunare și cu garanție de execuție. Mai mult, întregul ansamblu rezidențial va fi finalizat complet, dotat cu lifturi moderne, cu spațiu de joacă și acces securizat. Biroul nostru de vânzări este deschis zilnic, de luni până sâmbătă, referenții de vânzări fiind la dispoziția clienților pentru vizite în apartamente și oferte personalizate.

Contact direct Vivalia Soarelui: 0741.122.818 / 0731.444.111 / www.vivalia.ro