Admitere la Universitatea de Vest Timisoara: sunt disponibile peste 200 de locuri gratuite

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Admitere la Universitatea de Vest Timisoara: sunt disponibile peste 200 de locuri gratuite
© foto: arhiva
Cei întârziaţi şi cei mai puţin norocoşi au o nouă şansă să devină studenţi. Sunt nu mai puţin de 214 locuri fără taxă disponibile în cea de a doua sesiune de admitere la Universitatea de Vest Timişoara.

Toamna vine cu o nouă sesiune de admitere la Universitatea de Vest. După prima etapă a admiterii au rămas neocupate 214 locuri bugetate, precum și locuri cu taxă. Cele mai multe locuri bugetate sunt disponibile la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (57), iar cele mai puține, la Facultatea de Sociologie și Psihologie (4). Oferta Universității pentru absolvenții de Bacalaureat este de 77 de specializări de licență. Dintre acestea, 19 sunt în limbi străine, engleză și germană.

Universitatea de Vest din Timișoara are în prezent peste 15.000 de studenți, în 11 facultăți.

În sesiunea de vară, Universitatea a înmatriculat în anul I de studiu aproape 3400 de tineri. Cei mai mulți studenți de anul I îi va avea Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), mai mult de 900. De altfel, FEAA este cea mai mare facultate din cadrul Universității.

De asemenea, aproape 550 de noi studenți vor studia din toamnă la Facultatea de Sociologie și Psihologie, iar un număr de peste 400 de tineri au ales să studieze la Facultatea de Matematică și Informatică.

De remarcat este că aproape 1400 de tineri, mai mult de 40% din totalul celor care au confirmat, au fost înmatriculați în regim cu taxă.

Revenind la sesiunea a doua a admiterii, oferta educațională a UVT pentru sesiunea de toamnă include și 11 locuri bugetate destinate absolvenților de licee situate în mediul rural.

Admiterea de toamnă la UVT are loc în perioada 3-16 septembrie, după un calendar stabilit de fiecare facultate. Pentru ce interesaţi, perioada exactă de admitere şi alte informaţii legate de această sesiune pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, la adresa: https://www.uvt.ro/ro/admitere/2018/0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor