La Timisoara va avea loc Cupa Bega la badminton

De Marcel Hoster
La Timisoara va avea loc Cupa Bega la badminton
© TION: La Timisoara va avea loc Cupa Bega la badminton
Peste 100 de sportivi din opt ţări se vor întrece la Timişoara în cadrul Cupei Bega la badminton. Evenimentul are loc în primele trei zile ale lunii iulie, la Sala Constantin Jude.

Clubul sportiv CSM Timișoara organizează, în perioada 1 – 3 iulie , cea de a doua ediție a Cupei Bega la badminton, la Sala Constantin Jude. Competiția de badminton se adresează tuturor iubitorilor de badminton, începători și avansați, legitimați sau nelegitimați, din țară și de peste hotare. La concurs s-au înscris peste 100 de sportivi, din 8 țări: Serbia, Slovenia, Croația, Germania, Danemarca, Marea Britanie, Moldova și România.

„Intrarea la concurs este liberă. Sperăm ca timișorenii să fie interesați în număr mare de competiție. Participarea este un prim pas pentru cei care doresc să practice acest sport și, în special, pentru copii, deoarece este un mod ușor și, totuși, activ de a petrece timpul liber, dar și o cale de a învăța colegialitatea, munca în echipă și de a-şi dezvolta capacitatea de a lua decizii rapide. Tot mai mulți timișoreni, de toate vârstele, practică deja badmintonul și dorim să le oferim un cadru organizat și interactiv pentru a-și dezvolta pasiunea pentru acest sport”, a declarat Sorin Sulcină, directorul concursului.

Sistemul de joc va fi cel mai bun din 3 seturi până la 21 (2 seturi din 3 până la 21 de puncte). Concursul se va desfășura pe grupe de câte 3-6 jucători sau echipe. Din fiecare grupă, primii doi vor trece mai departe pe un tabel eliminatoriu de unde se vor stabili cel mai bun concurent/cea mai bună echipă la fiecare probă și categorie în parte. Câștigătorii fiecărei categorii și discipline vor primi cupe, medalii și diplome, iar câștigătorii locurilor I vor primi și premii speciale, cu ajutorul sponsorilor.

O echipă de voluntari a unei organizaţii va organiza, în fața Sălii Olimpia, jocuri, întreceri sportive și competiții mai puțin obișnuite, pregătite de voluntari, între orele 16 și 20 vineri, respectiv între 10 și 18 sâmbătă și duminică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !