La Timisoara se inventariaza racordurile de canal

1Comentariu
La Timisoara se inventariaza racordurile de canal
Reprezentanţii Aquatim au început să verifice existenţa racordurilor la canalizarea oraşului pentru a vedea dacă proprietarii de imobile au toate autorizaţiile necesare şi pentru „a-i ajuta să intre în legalitate”, spune directorul societăţii, Ilie Vlaicu. Angajaţii companiei de apă-canal v-ar putea bate la uşă cu chestionare.

Directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu, a precizat că va fi verificată situaţia a aproximativ 3.000 de imobile din Timişoara, în contractul cărora nu este prevăzută prestarea serviciului de colectare a apelor uzate menajere şi pluviale, dar care sunt alimentate cu apă potabilă din sistemul centralizat sau cu apă din forajele proprii. „Prin această acţiune, urmărim identificarea acelor utilizatori care nu au finalizat documentaţia lucrărilor de construcţii a racordurilor la canalizare, prin recepţia finală, sau a celor care nu au documentaţia tehnică avizată de furnizor şi nici autorizaţie de construire emisă de autoritatea competentă. Dorim să venim în sprijinul clienţilor care au instalate racorduri la canalizare, ajutându-i pe proprietarii acestor imobile să intre în legalitate”, a explicat Vlaicu.

Reprezentanţii societăţii vor merge pe teren şi le vor solicita proprietarilor să completeze un chestionar. Timişorenii sunt rugaţi ca în cazul în care şi-au executat racord la canalizarea oraşului să anunţe Aquatimul, Biroul Relaţii Clienţi, pentru semnarea contractului de furnizare servicii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor