La Timisoara se alearga din nou pentru Spitalul Copiilor din Bucuresti, in sprijinul micutilor bolnavi de cancer

De Adian Panduru
3Comentarii
La Timisoara se alearga din nou pentru Spitalul Copiilor din Bucuresti, in sprijinul micutilor bolnavi de cancer
© Tion: La Timisoara se alearga din nou pentru spitalul copiilor din Bucuresti
La Timișoara se va alerga din nou pentru viitorul Spital al Copiilor din București. Startul se dă sâmbătă, 5 noiembrie, la Pădurea Verde, din fața Grădinii Zoologice.

Startul alergării se va da la ora 10. „Alerg pentru Spitalul Copiilor” este o acţiune cu scop caritabil ce îşi propune strângerea de fonduri pentru construcţia primului Centru Medical Independent de Oncologie şi Hematologie Pediatrică din România. Este vorba de un proiect prin care inițiatori săi vor să pună bazele unui spital doar din fonduri private. Pentru aceasta au nevoie de 80.000.000 lei. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.

Pentru a participa, trebuie să urmezi doi pași simpli:

1. Te prezinţi la locul de start.

2. Donezi minim un leu în beneficiul spitalului.

La ultima alergare de la Timișoara, din 1 octombrie, s-au strâns 2.316 lei și 101,7 kg de monede.

„Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp. Ținând cont de scopul acestei acțiuni, dar și de faptul că suntem diferiți, cu preocupări și așteptări diferite, vă propunem două trasee, pentru ca fiecare participant să se simtă confortabil susținând acest proiect:

– traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km)

START – în fața la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

– traseul pentru alergătorii amatori / profesioniști sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km).

START – în fața la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari”, transmit organizatorii – Asociația 1leu.org.

Sunteți așteptați sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 10.00, la Pădurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică), să alergați, donați și să ajutați copiii bolnavi de cancer.

Mai multe detalii despre acțiuni și spital la www.1leu.org.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor