La Timişoara au apărut adrese false de la ANL!

5Comentarii
La Timişoara au apărut adrese false de la ANL!
Pe piaţă au apărut scrisori false cu numele Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe! Am trăit să o vedem şi pe aceasta! Falsele adrese anunţă că agenţia oferă servicii de reabilitare termică. Acestea nu aparţin agenţiei, nu sunt transmise de instituţie.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a fost sesizată de mai multe instituţii şi persoane fizice cu privire la utilizarea iniţialelor ANL de către o altă societate. În urma verificărilor, agenţia a intrat în posesia unor copii ale unui comunicat nedatat şi fără antet, emis de către societatea „A.N.L.” şi ale unei adrese transmise de către aceeaşi firmă la sediul mai multor consilii locale din ţară. Prin aceste documente, societatea „A.N.L.”, care este de fapt Antrepriza Nouă pentru Locuinţe, cu sediul in Str. Mihai Bravu nr 500, sector 3, Bucureşti, oferă consiliilor locale posibilitatea de a se înscrie într-un „Program Naţional de Reabilitare Termică” care vizează clădirile de locuit construite în perioada 1970 – 1990. Conform acestor materiale, primăriilor li se promit importante facilităţi fiscale pe care le cităm mai jos, rezervându-ne dreptul de a insera unele litere omise şi de a restabili relaţiile gramaticale de acord pe care cel ce a redactat textul le-a trecut cu vederea: “expertiză, audit energetic şi proiectare reabilitare termică finanţate din alocaţii de la A.N.L.; subvenţie din buget în proporţie de 100% din valoarea lucrărilor de reabilitare termică;scutirea de taxe la eliberarea certificatului energetic al clădirii şi a autorizaţiei de construire pentru lucrările de reabilitare termică.” De asemenea, se mai precizează că “lucrările sunt gratuite şi vor fi alocate în ordinea înscrierilor”. Prin modul de redactare a ambelor documente, Antrepriza Nouă pentru Locuinţe induce deliberat în eroare potenţialii clienţi, deoarece în nici unul dintre aceste materiale nu se menţionează titulatura completă a emitentului. Folosindu-se de coincidenţa iniţialelor, Antrepriza Nouă pentru Locuinţe încearcă să se substituie Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, prezentându-se drept „A.N.L.” sau „A.N.L. Bucureşti”. În acest context, Agenţia Naţională pentru Locuinţe doreşte să facă următoarele precizări: Intituţia derulează două programe al căror obiectiv este reprezentat de construcţia de locuinţe: prin credit ipotecar şi pentru tineri, destinate închirierii. Există într-adevăr un program de reabilitare termică, dar care nu este derulat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, ci de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor prin consiliile locale.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor