La Scoala Eurotraining, Black Friday se transforma in Black Week

Reactualizat la:
La Scoala Eurotraining, Black Friday se transforma in Black Week
ADVERTORIAL. In ultimii ani am facut cunostinta cu un nou concept al zilelor si saptamanilor de reduceri si promotii, concept preluat si de retailerii si comerciantii din tara noastra. Este vorba de Black Friday. Acesta isi are istoricul in Statele Unite si marcheaza ziua in care, marile lanturi de magazine lanseaza diferite reduceri la serviciile si produsele pe care acestia le au in vanzare.

Pentru acest an, Scoala Eurotraining lanseaza Black Week, adica o saptamana de reduceri substantiale la toate cursurile pe care le organizeaza.

Sub egida cea mai buna achizitie este formarea ta profesionala, Black Week se adreseaza tuturor persoanelor, de orice varsta, care doresc sa se califice sau sa se perfectioneze intr-o meserie, domeniu cu mare cautare pe piata muncii in Uniunea Europeana.

Black Week la Eurotraining va incepe in data de 19 noiembrie 2015, de la miezul noptii si se va derula timp de o saptamana. Mai multe detalii se pot gasi la adresa web a scolii www.scoalaeurotraining.ro sau la numarul de telefon 0256/220357.
Regulament de plasare a anunturilor