La CJT angajatii nu mai pleaca la cumparaturi in timpul programului!

De M. Hoster
Reactualizat la:
3Comentarii
La CJT angajatii nu mai pleaca la cumparaturi in timpul programului!
La CJT angajatii nu mai pleaca la cumparaturi in timpul programului!
La Consiliul Judeţean Timiş se instituie milităria! Noul şef de la CJT, Titu Bojin, a decis că nimeni nu mai părăseşte instituţia fără să justifice ieşirea. “Ori pleacă şi au bilet de voie semnat de şef, ori dacă au delegaţie de deplasare”, a anunţat Bojin.

Organigrama CJ Timiş se va adapta cerinţelor actuale şi va fi eficientizată, a decis preşedintele. Iar primele victime ale eficientizării sunt cei care păzeau poarta doi a Palatului Administrativ, cea de la noul corp de clădire. “Am decis să blocăm uşa de la poarta doi. Nu se justifica ce era acolo, era o vânzoleală continuă un dute-vino care nu era bun. De ce să ţinem acolo două posturi de paznic? Da, sigur, când vor fi manifestări vom deschide poarta şi acolo”, a declarat Bojin.

De suferit ca urmare a noii discipline introduse vor avea toţi angajaţii. „S-au instituit biletele de voie pentru plecări, erau foarte multe plecări şi nu le evidenţia nimeni. Nu mai pleacă nimeni din consiliul judeţean fără semnătura pe biletul de voie a şefului de departament şi a cuiva din executiv”, spune Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş

Preşedintele CJ Timiş se gândeşte şi la o reorganizare în deprtamentele din consiliu, dar deocamdată a introdus o evidenţă a plecărilor şi sosirilor din clădire. „Sunt o serie de probleme în CJ Timiş la care împreună vrem să le găsim răspunsuri. Am constituit o serie de reguli privind plecarea şi sosirea din clădire. S-au instituit biletele de voie pentru plecări, erau foarte multe plecări şi nu le evidenţia nimeni. Nu mai pleacă nimeni din consiliul judeţean fără semnătura pe biletul de voie a şefului de departament şi a cuiva din executiv”, a spus Titu Bojin.

Săptămâna viitoare fiecare director de departament va veni cu o listă de probleme din departamentul său care trebuie rezolvate. „Am dat dispoziţie să fim un picuţ mai sufletişti, mai corecţi în ceea ce înseamnă problemele oamenilor. Vom încerca să rezolvăm cât mai multe din problemele cetăţenilor pe loc, unele pot fi duse şi până la 30 de zile, care necesită adunarea de date. Am dat dispoziţie să fim un picuţ mai sufletişti, mai corecţi în ceea ce înseamnă problemele oamenilor”, a declarat Bojin. S-a discutat inclusiv o nouă organigramă. „Mă voi strădui să reduc organigrama CJ Timiş cu cel puţin 10 la sută, Să încercăm o disciplinare din punct de vedere al activităţii şi o aplecare mai mult către cetăţeni”, spune Titu Bojin.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor