La Becicherecu Mic se schimba toate cartile de identitate

De Corina Eva
Actualizarea adresei de domiciliu o actiune obligatorie
Actualizarea adresei de domiciliu o actiune obligatorie
 Noile denumiri ale străzilor din Becicherecu Mic obligă locuitorii să-şi schimbe cărţile de identite, pentru conformitatea adresei de domiciliu. În caz contrar, o simplă legitimare se poate lăsa cu amenzi.

Schimbarea actelor de identitate la Becicherecu Mic este obligatorie iar cei care nu o vor face, riscă amenzi. Acţiunea este gratuită. În fiecare zi de vineri, între orele 8,30- 12,30, la Primăria Becicherecu Mic, va fi prezent un lucrător al Biroului de Evidență a Populației care va prelua de la cetățeni dosarele cu actele necesare emiterii noilor cărți de identitate. Locuitorii din Becicherecu Mic trebuie să aibă asupra lor: certificat de naștere – original și copie, certificat de căsătorie (sau sentința de divorț ori certificat de deces a soțului; funcție de caz)- original și copie, contract locuință sau extras carte funciară (nu mai vechi de 30 de zile) – original și copie, adeverință registru agricol primărie – original precum şi o cerere de eliberare a cărții de identitite în original.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor