Kiss: „Nimeni nu e titular”

Achim şi Cistean ar putea fi titulari
Achim şi Cistean ar putea fi titulari
Antrenorul Kiss Alexandru a explicat luni de ce l-a titularizat în meciul cu FCM Caracal pe fundaşul stânga Târţ, în detrimentul lui Cistean, fotbalist care a jucat în sezonul trecut în Divizia A cu Sportul Studenţesc.

„În meciurile de pregătire, Târţ a avut un randament superior lui Cistean. Ce i-aş fi putut spune jucătorului dacă l-aş fi lăsat rezervă? Doar că l-am preferat pe Cistean că a venit din Divizia A? Argumentul meu este randamentul în joc. Cistean este un jucător mai dificil, care nu acceptă critica şi se închide în el. Îi va veni şi lui rândul”, a spus Kiss.

Datorită faptului că Târţ a greşit la faza golului este posibil ca sâmbătă Cistean să revină în primul unsprezece şi nu va depinde decât de el dacă va rămâne acolo. Kiss şi-a avertizat jucătorii că nici unul nu se poate considera titular de drept.

„Ei se cer în echipă după randamentul din timpul jocului şi după felul cum trag la antrenamente. Le-am spus că le va veni rândul la toţi, iar cei care vor lua loc pe bancă sau nu vor prinde lotul să nu fie supăraţi şi să tragă tare pentru a reveni”, susţine antrenorul. Poate singurul remarcat al meciului de la Caracal este atacantul Lukacs, alt jucător care ar putea începe meciul de sâmbătă din postura de titular.

La antrenamentul de luni a revenit după o accidentare şi Fele, jucător considerat important în angrenajul echipei şi a cărui lipsă s-a simţit la Caracal.

Teodor Biriş
Regulament de plasare a anunturilor