Juniorul de azi, campionul de maine

Becicherecu Mic este o localitate cu un poţential imens de tinere talente. În comună există echipe de dansuri, interpreţi de muzică clasică, de muzică populară, laureaţi la olimpiadele şcolare judeţene ori naţionale iar în fotbal, tineri jucători ce bat la porţile afirmării. Unul dintre aceştia, juniorul Călin Stan a fost susţinut în debutul carierei de către Consiliul Local.

Călin Stan s-a născut la data de 21.01.1996, în Becicherecu Mic. Prima legitimare la Nuova Mama Mia, jucând în liga a IV Timiş ca mijlocaş. În noiembrie 2009, participă la o selecţie în Dortmund (Germania), la Academia de Fotbal “Marcel Răducanu, fiind premiat cu cupa acordată celui mai bun jucător. Costurile deplasării în Germania au fost susținute de către Consiliul Local. În februarie 2010 este chemat la un stagiu de pregatire desfăşurat la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Constanţa.Cu acordul clubului Nuova Mama Mia, în prezent, activează la Școala de Fotbal “Marcel Băban” din Jimbolia. ”De mic copil, Călin a îndrăgit jocul cu mingea de fotbal. Cât era ziua de mare, împreună cu alţi copii de vârsta lui sau chiar mai mari, juca o “miuţă” pe islaz la “Bara Lata”. Aptitudinile sale au fost văzute de profesionişti astfel că tânărul a avut şansa să fie legitimat şi să activeze la echipa clubului local. S-a afirmat ca un mijlocaş veritabil, ca un atacant ”cu sânge rece” având un deosebit simţ al porţii. Suntem mândri de el că, oriunde a evoluat, s-a făcut remarcat prin calităţile sale: clarviziune în joc, predispunere la efort susținut, orientare in teren, seriozitate şi modestie. Avem convingerea că fotbalistul Călin Stan va face cinste localităţii Becicherecu Mic și va da exemplu si celorlalți copii să se orienteze spre activităţi sportive. Personal, am convingerea că, în cazul lui Călin Stan, nu se va adeveri zicala <S-a născut talent și a murit promisiune>” consideră consilierul local Gabriel Iacob.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor