Jonglerii şi ecologie urbană, în Piaţa Unirii din Timişoara

Jonglerii şi ecologie urbană, în Piaţa Unirii din Timişoara
Frigul nu i-a împiedicat pe membrii Eco Club Timişoara să acapereze Piaţa Unirii, sâmbătă, şi să îi inveţe pe timişoreni care sunt ultimele noutăţi în materie de ecologie urbană.

Caravana Solar Cinema ajunge sâmbătă la Timişoara. Evenimentul, pus la cale de cei de la Eco Club Timişoara, este unul inedit, menit să obişnuiască locuitorii oraşului de pe Bega cu un stil de viaţă mai ecologic. Încă de la orele prânzului, doritorii pot participa la ateliere de creaţie: pot realiza obiecte din materiale reciclabile alături de cei de la Eco Club sau  podoabe şi accesorii alături de meşteşugarii de la Cloud Factory. Mai mult, mai spre seară vor avea ocazia să înveţe să jongleze de la nişte maeştrii adevăraţi: The Serious Road Trip. Tot sîmbătă, din Piaţa Unirii se pot juca, jocuri ecologice, desigur, şi îşi pot testa abilitatea de a nimeri o ţintă cu dopuri de plastic. De la ora 18, va avea loc o proiecţie de film oferită de CosyMo’s Solar Cinema, singurul cinemartograf mobil din Europa, care călătoreşte de-a lungul continentului într-o dubiţă pe care sunt amplasate trei panouri solare, iar energia captată pe traseu este utilizată mai apoi pentru proiecţiile de film.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase