Jocurile de noroc online vor fi interzise

Jocurile de noroc online vor fi interzise
Jocurile de noroc online, cele prin telefon, prin televiziune sau radio şi prin alte mijloace de transmisie asimilate vor fi interzise, arată proiectul de modificare a legii jocurilor de noroc, publicat de Ministerul Finanţelor.

Pe de altă parte, acelaşi text menţionează că nu sunt considerate jocuri de noroc şi sunt permise fără autorizare acţiunile organizate de diferiţi agenţi economici, în scopul stimulării vânzărilor şi care nu presupun taxă de participare, respectiv nici un fel de cheltuială suplimentară din partea participanţilor şi nici majorarea preţului pe care produsul l-a avut anterior desfăşurării acţiunii publicitare. Totodată, nu sunt considerate jocuri de noroc tombolele organizate în şcoli, jocurile de tip distractiv, exploatate prin intermediul unor maşini, aparate, dispozitive de orice fel şi care nu presupun câştiguri bazate pe elemente aleatorii, ci au ca scop testarea forţei, inteligenţei şi dexterităţii participantului.

Potrivit proiectului, Compania Naţională Loteria Română SA va avea calitate de unic organizator, pe întregul teritoriu al ţării, şi va organiza şi exploata jocurile de tip loto şi jocurilor de tip pariu mutual (de tip sportiv). În plus, Loteria nu va plăti taxele de organizare şi exploatare care li se impun celorlalţi agenţi economici de profil. Compania naţională se va putea asocia cu societăţi private, dar în acea situaţie statul percepe taxele menţionate. Sunt intrezise şi pariurile care au ca suport tehnic rezultatele unor concursuri clandestine. Legea, care va fi aprobată în septembrie, va intra în vigoare în termen de 90 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

Sursa: Antena30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor