Iti doresti sa lucrezi in domeniul IT, dar nu ai pregatirea necesara? S-a dat startul unei noi sesiuni de inscrieri la cursurile IT School!

Reactualizat la:
Iti doresti sa lucrezi in domeniul IT, dar nu ai pregatirea necesara? S-a dat startul unei noi sesiuni de inscrieri la cursurile IT School!
ADVERTORIAL. Începând cu luna septembrie s-a deschis o nouă sesiune de înscrieri la cursurile IT School din Timișoara și Arad! Pentru această sesiune avem o programă nouă care include cursuri din următoarele domenii: Programare, WebDevelopment, Online Marketing și cursuri de perfecționare accesibile absolvenților Școlii noastre. Lista completă de cursuri pentru sesiunea septembrie – decembrie 2015 o regăsiți mai jos.


—————————————————– Timișoara
PROGRAMARE: JAVA, C++
WEB DEVELOPMENT: Webdesign HTML5 CSS3, JAVA SCRIPT, jQUERY PHP, MySQL,
ONLINE MARKETING: SEO, GOOGLE ADWORDS
CURSURI PENTRU ABSOLVENTI: JAVA modul INTERMEDIATE, HTML5 CSS3 modul advance, SCSS, LESS
SHORT COURSE si WORKSHOP: Google Adword, SCSS
—————————————————– Arad
WEB DEVELOPMENT : HTML5 CSS3
ONLINE MARKETING: GOOGLE ADWORDS

Sesiunea de înscrieri este în plină desfăşurare şi se încheie la sfârşitul lunii. Înscrierile se pot face online pe www.itschool.ro sau direct la sediul din Timișoara, str. General Dragalina nr. 27.

Durata cursurilor este de 30 ore de pregătire practică și se vor desfășura în sală, alături de un lector care vă poate îndruma şi răspunde la orice întrebare. Şi pentru că ne-am gândit să venim în sprijinul celor care lucrează dimineaţa, cursurile se desfăşoară începând de la ora 17,30.

Nu ai nevoie decât de un laptop, de mult entuziasm şi de dorinţa de a învăţa ceva nou şi fascinant! De restul ne ocupăm noi.