ISPA duce apă în Clisură

MOLDOVA NOUĂ – În aria proiectului, lungimea sistemului de distribuţie, primar şi secundar, este de 33 de km.

Sistemul de distribuţie al apei potabile din oraşul de pe Clisură va fi îmbunătăţit prin proiectul ISPA. În momentul de faţă oraşul este alimentat din 30 de puţuri de foraj executate în lunca Dunării.

Pentru îmbunătăţirea unei distribuţii şi alimentări performante, este inclusă în proiect renovarea fronturilor de captare a 10 puţuri pentru aria oraşului. De asemenea, proiectul prevede modernizarea staţiei de pompare nr. 1, reabilitarea a 1,5 km de conductă de aducţiune, inclusiv renovarea camerelor de spălare, de aerisire şi unde este necesar, a instalaţiilor de măsurare a apei brute.

Va fi renovată şi înlocuirea a şapte km de reţea de distribuţie a apei potabile, reabilitatea a 30 camere, supape şi montarea a 59 de hidranţi. „Pe lângă proiectul ISPA avem aprobat şi în fază de finanţare, proiectul de alimentare cu apă pentru cartierul Măceşti şi suntem în stadiul de proiectare a infrastructurii care are ca obiectiv apa şi canalizarea în cartierele Moldova Nouă şi Moldova Veche, precum şi a infrastructurii drumurilor în tot oraşul“, ne-a declarat şeful exploatării AquaCaraş Moldova Nouă, Irinel Vasilasi.

Alexandra Grădinaru/Voicu Trifan

timpul@informmedia.ro



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor