IPJ Timiş caută ofiţeri

Poliţie
Poliţie
Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza concurs in vederea incadrarii a unui post de ofiter specialist (pregatire continua a personalului-Serviciul Management Resurse Umane), cu recrutare din sursa externa, pentru Inspectoratul de Politie Judetean Timis.

Candidatii trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:
Sa fie: absolventi ai unor institutii de invatamant superior,de lunga durata, cu diploma de licenta in Pedagogie sau Stiintele Educatiei;
-absolventi ai unui curs postuniversitar/master in domeniul Pedagogiei sau Stiintelor Educatiei;
-declarati „APT” din punct de vedere medical,fizic si psihic*
Sa aiba:
-3 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite;
-cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania;
-cunostinte de limba romana (scris si vorbit);
-capacitate deplina de exercitiu;
-un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate;
-sa nu aiba antecedente penale sau sa fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni;
-sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala – nivel mediu;
-abilitati de utilizare a computerului;
Detalii privind testarea psihologica vor fi aduse la cunostinta candidatilor in timp util.Nu pot participa la concurs persoanele care au avut calitatea de politist/cadru militar, daca:
a) au intrerupt raporturile de serviciu in conditiile art.69 literele „a”, „b”, „c”, „g”, „h”, „i”, „k”, „l” ºi „m” din Legea nr.360/2002, privind Statutul politistului, cu modificarile si completarile ulterioare;
b) au fost trecute in rezerva în conditiile art.85 literele „a”, „b”, „c”, „d”, „i”, „j”, „k”, ºi „l” din Legea nr.80/1995, privind Statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare.
Inscrierile pentru concurs se fac la Inspectoratul de Politie Judetean Timis la Serviciul Management Resurse Umane (telefon 402009/402123 intre orele 14,00-16,00) ,pana la data de 12.10.2006,ora 1600, cu exceptia zilelor de sambãta si duminica.
La inscriere candidatii se vor prezenta cu urmatoarele documente :
Curriculum vitae
Copiile (legalizate) ale documentelor care sa ateste cel putin absolvirea studiilor impuse de cerintele postului;
Foaia matricola;
Copii ale urmatoarelor documente: act de identitate, carnet de munca ;
Cazier judiciar;
Concursul va consta in sustinerea probelor de selectie, dupa urmatorul program :
a)Probe eliminatorii :
-interviu – 17 – 20.10.2006;
-verificarea cunostintelor de limba straina (test scris) si a abilitatilor in utilizarea computerului – 26 -27.10.2006 ;
Locatiile in care se vor desfasura aceste probe vor fi anuntate in timp util prin publicare pe site-ul www.politiaromana.ro.
b)Proba de concurs :
-test scris,pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului – se va desfasura la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane – Soseaua Stefan cel Mare nr.13 – 15, la data de 02.11.2006
Verificarea cunostintelor de limba straina se va realiza prin traducerea de catre candidati a unui text (de aproximativ 250 cuvinte) din limba straina pentru care au optat,in limba romana si redactarea unui text in limba straina (scrisoare, raport, c.v. etc.).
Probele eliminatorii vor fi notate cu mentiunea „ADMIS” sau „RESPINS”.
Pentru a fi declarati „ADMIS”, candidatii trebuie sã obtina minim nota 7,00 la fiecare din probele: de limba straina, de utilizare a computerului si testul scris.Tematica si bibliografia vor fi publicate pe site-ul www.politiaromana.ro.

Sursa: www.poltim.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor