Ionescu ii da prima sansa lui Poli cu Dinamo

Ionescu ii da prima sansa lui Poli cu Dinamo
Profesorul Jakie Ionescu crede ca echipa din Stefan cel Mare se degradeaza, in timp ce Poli este pe val.

‘Poli, prin victoriile si punctele obtinute este intr-o crestere de randament. Apoi, premisa favorizanta este ca noi avem un lot valoric mai bun decat il au ei. Daca luam jucatorii unul cate unul, noi castigam meciul”, spune profesorul Ion V. Ionescu, consilierul clubului Poli.

“Spre exemplu, Marius Popa e mai bun decat Gaev, Sorin Radoi e mai bun decat Galamaz si, asa luand unul cate unul, noi ar trebui sa castigam la trei- patru goluri diferenta. In alta ordine de idei, la ei este degradare de grup, iar noi ne adunam. Nici nu stau impreuna cei sapte investitori de la ei, stau despartiti. Andone este hulit, toate sunt in descompunere la ei’, spune Jakie Ionescu.

Antrenorul timisorean care a avut cel mai mult de suferit de pe urma ciocnirilor cu Dinamo, afirma ca mai exista o conditie care ii plaseaza pe alb-violeti ca favoriti in meciul de duminica, si anume meciul lor din Cupa UEFA, cu TSKA Moskova.

‘Ei joaca joi cu TSKA, iar la doua zile au meciul cu noi. Este greu sa faca fata la doua meciuri grele, iar duminica probabil vor fi usor marcati de meciul din UEFA, indiferent de rezultatul pe care-l obtin’, mai spune profesorul Ionescu.
Regulament de plasare a anunturilor