Investiţie de peste 11 milioane de Euro la Sânandrei

7Comentarii
Investiţie de peste 11 milioane de Euro la Sânandrei
Sânandrei – Moş Crăciun a poposit, azi, la Sânandrei, cu un sac plin de bani! Dar nu doar pentru că cei din localitate „au fost cuminţi” ci mai degrabă din cauza vredniciei celor de la Consiliul local, care au semnat, azi dimineaţă, un Parteneriat Public Privat.

El a fost încheiat între Primăria Sânandrei şi SC ATON Transilvania SRL în legătură cu realizarea canalizării în cele trei localităţi de pe raza comunei: Sânandrei, Carani şi Covaci.

Investiţia este de 11.200.000 Euro iar lucrările se vor derula pe parcursul a patru ani, începând cel mai târziu în martie 2008. Ele vor fi executate în două etape – mai întâi canalizarea pentru Sânandrei şi Covaci şi canalul colector care intră în Timişoara şi, apoi, şi canalizarea din Carani.

Acest proiect rezolvă canalizarea şi în nordul Timişoarei, prin canalul colector, ce poate prelua canalizarea de pe DN 69.

Parteneriatul a fost semnat de către primarul Ioan-Dorel Demea şi de către doamna Mihaela Ciupleu, din partea firmei SC ATON Transilvania SRL. Ceremonia de semnare nu a fost doar o întîlnire oficială, cu acest prilej fiind prezenţi la primărie mulţi dintre locuitorii comunei dar şi ansamblul folcloric din localitate, ca să se petreacă aţa cum se cuvine în Ajunul Crăciunului.

La întâlnire au participat şi viceprimarul Timişoarei, Dorel Borza, deputaţii Valeriu Tabără şi Nicodim Bulzesc precum şi Josef Goschy, preşedintele proaspăt ales al celor din Sânandrei răspândiţi prin toată lumea. El i-a oferit primarului Demea un tricou semnat de alţi foşti concitadini – azi, plecaţi peste hotare – şi i-a dorit să rămână acelaşi număr unu al comunei.

Fiind o întâlnire ce aduce mare bucurie celor din Sânandrei, mai marii de la primărie au vorbit şi cu Moş Crăciun să treacă pe acolo, pregătind o adevărată dimineaţă cu surprize. Una dintre ele a fost şi videoclipul pregătit de cei din Consiliul local, care au cântat un colind locuitorilor Sânandreiului precum şi oaspeţilor lor. Acest colind a fost proiectat înaintea semnării protocolului, după el urmând o altă surpriză pregătită de primar, şi anume oferirea unor sticle de vin pe eticheta cărora era marcat momentul aniversar.

Toţi cei prezenţi au ciocnit o cupă cu şampanie şi au ascultat colindele oferite de ansamblul folcloric din localitate. Invitaţii au vorbit, fiecare arătând importanţa investiţiei al cărei protocol a fost semnat azi iar în încheiere Moş Crăciun şi-a deschis tolba cu cadouri pentru participanţi.
R. Băluţescu7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor