Invenţii ciudate de la alţii

2Comentarii
Invenţii ciudate de la alţii
Omul este inventiv prin definiţie. Cele mai multe lucruri au fost create pentru a ne uşura viaţa. Dar chiar avem nevoie de toate? Vă prezentăm câteva şi veţi decide dumneavoastră ce vă poate fi util. Evident, multe sunt doar în faza de idee.

Furculiţa cu alarmă

Creatorul său s-a gândit la binele semenilor, care ar putea să se îngraşe sau să aibă probleme digestive din cauza mâncării consumate excesiv de repede. Două leduri, unul verde, celălalt roşu, indică momentul în care este în regulă să iei o nouă înghiţitură.

Pălăria pentru ventilarea capului

Este potrivită pentru zilele călduroase şi ca alternativă pentru pălăriile care nu lasă părul să respire. Principiul este relativ simplu: celulele fotolelectrice preiau energia solară şi o transmit către un sistem care aerisişte bine capul purtătorului. Un radiator montat pe suprafaţa accesoriului împrăştie căldura acumulată.

Coiful-bar

În cazul în care vă e sete şi nu doriţi să faceţi eforturi prea mari pentru a alunga senzaţia, e bine să ştiţi că cineva s-a gândit la asta. E vorba de coiful-bar, de unde vă puteţi vă puteţi alimenta cu ceva răcoritor sau un cocktail. Problema e că pentru a bea un anumit lichid trebuie să acţionaţi mai multe valve, iar pentru asta este nevoie de o intuiţie foarte bună, deoarece nu vedeţi ce aveţi pe cap.

Cravata pentru birou

Timpul înseamnă bani, iar oamenii de afaceri ştiu cel mai bine asta. Pentru ei a fost creată cravata pentru birou, cu o mulţime de facilităţi. Totuşi s-ar putea ca singura cerinţă să fie o bună condiţie fizică sau măcar un gât puternic.

Snowboard bumber

Cei care vor să înveţe să meargă cu snowboardul, dar se tem de căzături, au un aliat de nădejde. Invenţia are la bază un material elastic, ce permite utilizatorului să nu se lovească în cazul dezechilibrării pe pârtie. De asemenea, poate să se ridice rapid, fără efort. Dacă întâlneşte vreun obstacol, îl poate evita uşor lăsându-se pe o parte, pentru ca ulterior să revină în poziţia iniţială.

Umbrela ataşată de cap

Japonezii au gândit şi au construit umbrela care ne poate apăra de ploaie fără a o ţine cu mâna. Probabil că ia destul de mult timp pentru a o pune şi a o scoate de pe cap.

Duck Shield

E greu de tradus în puţine cuvinte numele acestei invenţii, cum de altfel este greu de precizat şi utilitatea sa. După toate aparenţele, aparatul trebuie să mascheze vânătorul care vrea să împuşte raţe, fără ca acestea să-şi dea seama de ameninţare.

Suportul pentru lingură

A fost gândit pentru copiii care abia învaţă să folosească tacâmurile sau pentru adulţii care se tem că le pot scăpa din mână. Găurile au fost făcute pentru a fixa lingura sau furculiţa în funcţie de dimensiunea mâinii.

Pogo shoes

Invenţia este destul de veche, din 1976. Creatorul susţine că pantofii sunt pentru distracţie, asta în cazul în care nu cazi de pe ei. Până atunci ai de trecut totuşi marea încercare, aceea de a îi pune în picioare şi de a te deplasa.

Surf-n-surf

Inveţia a fost iniţial o glumă a unui angajat de la Mega Corporation, dar presedintele a luat-o în serios şi a considerat că va deveni „o nebunie”. Pentru a înlătura concurenţa, a fost comandată fabricarea imediată a 10.000 de bucăţi. Curând, Mega Corporation a dat faliment.

Unealta de grădinărit 10 in 1

Sistemul acesta, deşi ingenios, pare greu de folosit. Cele 10 unelte ocupă destul de mult spaţiu şi probabil cântăreşte pe măsură.

SURSA: www.click.ro2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor