Intampina-ti musafirii de Craciun cu o tuica facuta la tine in casa

Intampina-ti musafirii de Craciun cu o tuica facuta la tine in casa
ADVERTORIAL. Se știe că bănățenii sunt oameni gospodari, care preferă să facă un lucru cu propriile mâini, decât să îi lase pe alții. Sărbătorile de anul acesta le puteți petrece cu o răchie făcută în casă cu ajutorul celor mai bune cazane de țuică de pe piață: cele de la Agroland.

Cazanele de țuică din oferta Agroland sunt proiectate atât pentru producția de țuică în cantități mici, cât și în cantități mai mari. Încălzirea este efectuată folosind arzător pe gaz conectat la rezervor casnic cu gaz, sau cu focar proiectat pentru combustibil solid. Sunt ușor de transportat și pot fi operate de o singură persoană.

Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vaporii sau cu distilatul sunt produse din cupru de cea mai înaltă calitate, de puritate 99,9%.

Avantajul cazanelor din cupru este faptul că acest metal este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele, (țuica, pălincă) fabricate în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat.
Cazanele pot fi adaptate cu ajutorul unor accesorii și pentru producția de uleiuri și extracte de plante.

Cazanele de țuică au garanție de doi ani. Agroland oferă livrare gratuită oriunde in Romania. Produsele pot fi văzute în magazinele Agroland din toată țara

Găsiți oferta completă de cazane pentru țuică accesând acest link.

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor