Intalnire intre primarul Robu si cetatenii din zona Ion Ionescu de la Brad

Reactualizat la:
Intalnire intre primarul Robu si cetatenii din zona Ion Ionescu de la Brad
© TION: Intalnirea dintre primarul Robu si cetatenii din zona Ion Ionescu de la Brad
ADVERTORIAL. Joi seara a avut loc o intalnire intre primarul Robu si cetateni ai zonei Ion Ionescu de la Brad, din cartierul Lipovei din Timisoara. La aceasta intalnire primarul a venit insotit de viceprimarul Dan Diaconu, responsabili din cadrul primariei si consilieri locali.


Pavel Ernest Dupta, organizatorul evenimentului, a declarat ca intalnirea cu primarul a fost un real succes, purtandu-se un dialog sincer intre cetateni si conducerea primariei.
Printre principalele probleme ridicate de catre cetateni s-au numarat: realizarea unui parc in zona, infiintarea unei piete volante, dupa modelul de success din zona stadionului Dan Paltinisanu, baze sportive pentru tineri, etc. La aceste probleme ridicate de catre cetateni, primarul a raspuns punctual, promitand ca va urmari indeaproape realizarea obiectivelor propuse.

Aceasta intalnire, spune Pavel Dupta, este doar inceputul, urmand in perioada urmatoare sa se organizeze intalniri similare in toate cartierele din Timisoara.

Pentru o mai buna comunicare cu cetatenii din zona Ion Ionescu de la Brad / Lipovei, saptamana viitoare va fi lansata, in premiera, o pagina web dedicata dialogului dintre cetateni si Consiliul Consultativ de Cartier, administratie locala, etc.