InspiraCity Timisoara

Reactualizat la:
InspiraCity Timisoara
ADVERTORIAL. In acest week-end, compania Piastrelle a prezentat in premiera la Timisoara evenimentul InspiraCity | Ideas meet functionality (ideile intalnesc functionalitatea), un eveniment adresat in special designerilor si arhitectilor timisoreni, dar si partenerilor si colaboratorilor care sunt direct interesati sa afle care sunt ultimele tendinte din acest domeniu.

INSPIRACITY

Brandurile prezentate la INSPIRACITY apartin producatorilor La Fabbrica si Sanitec Kolo.

AVA Ceramica este cel mai inovativ brand al producatorului italian de placi ceramice La Fabricca si a adus in premiera in Romania seriile din gama Extraordinary Size (placi ceramice de dimensiuni foarte mari: 320×160; 240×120 cm). Ele au fost prezentate in premiera la Targul International de placi Ceramice Cersaie de la Bologna la sfarșitul lunii septembrie 2015. Placile reproduc cu maxima fidelitate, gratie noilor tehnologii, clasicele pietre precum marmura toscana, bazaltul, onyxul, dar si materialele mai moderne ca teracota, cimentul, betonul, imbinand clasicul sofisticat cu modernul metropolitan si Keramag Design, brandul de lux al grupului de producatori europeni de obiecte sanitare Sanitec Kolo, este prezentat pentru prima oara in zona Banatului cu ocazia InspiraCity. Brandul aduna doar colecții semnate de designeri contemporani: Antonio Citerio, Bernd Brohammer, Cornelia Thies, Michael Schmidt și Robin Platt. Formele colectiilor sunt arhitecturale, geometrice, simple si clare, dar in acelasi timp naturale si pline de emotie.

Bai din colecții semnate de designeri care au produse expuse la Pompidou Paris, placi ceramice de mari dimensiuni, care nu iti îmbracă doar locuința in textura dorita, ci permit si reprezentarea cate unui design grafic special sau textil pentru casa, realizate cu generatia noua de sisteme de print digital. Acestea sunt doar cateva dintre produsele noi si direcțiile pe care le propun producatorii specialistilor în amenajari si care au fost prezentate vineri seara la Timisoara. Organizatorii evenimentului au adus în atenția profesionistilor in amenajari interioare si exterioare o selectie a celor mai interesante si inovative produse destinate unor amenajari de exceptie.

Piastrelle este unul dintre cei mai specializati furnizori de materiale pentru finisaje in constructii si amenajari interioare din Romania. In prezent compania are showroom-uri in Bucuresti, Cluj, Brasov, Arad, Iasi si Timisoara. Compania urmărește cu mare atentie si in mod constant evolutia in materie de tehnologie si design in domeniul amenajarilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezenta an de an la cele mai importante targuri internationale de profil, reusind astfel sa aducă in showroomurile proprii inovatii in materie de placi ceramice, obiecte sanitare, robinetarie si multe altele, reusind astfel sa pastreze interesul colaboratorilor vechi si mai noi. Misiunea Piastrelle este de a deveni furnizor de lifestyle si design inovativ pentru case cu personalitate. Toti cei interesati de noile produse propuse de cei doi producatori de top: La Fabricca si Sanitec Kolo, cat si de alte game de produse sunt asteptati la cele doua showroomuri Piastrelle din Timisoara, unde specialistii si designerii proprii va stau la dispozitie cu suport si recomandari profesioniste in domeniu in functie de necesitatile dumneavoastra.

Showroom-uri Piastrelle Timisoara:

Str. Silviu Motohon nr. 1A-3 (Divizia 9 Cavalerie)
Str. Simion Barnutiu, Bl. 11A, parter
www.piastrelle.ro, https://www.facebook.com/piastrelle.ro

 
Regulament de plasare a anunturilor