Index Taxi – un jucator nou pe piata taximetriei din Timisoara

Reactualizat la:
Index Taxi – un jucator nou pe piata taximetriei din Timisoara
ADVERTORIAL. Din octombrie 2015 Timișoara are un nou jucător pe piața taximetriei din oraș. Este vorba despre Index Taxi, cea mai longevivă companie de profil din Prahova.


Cei de la Index Taxi și-au început activitatea în Timișoara de la 1 octombrie. Au pornit cu o flotă de 55 de mașini, care va fi extinsă după o strategie clară.

„Suntem conștienți că cele mai delicate momente pentru clienții care au nevoie de taxi sunt cele când plouă, când e agitație și nu găsesc mașină, la orele de vârf. Un dispecerat bun și eficient se diferențiază de celelalte exact în aceste momente. Ce putem garanta noi este că oricând sunați, în câteva secunde vi se preia apelul, și în 30 de secunde aflați dacă vine mașina sau dacă nu este disponibilă momentan în zonă. Legat de celelalte aspecte, trebuie să lucrăm cu ce există deja în Timișoara ca mașini de taxi și ca sistem operațional și vom încerca în timp să echilibrăm prăpastia dintre haosul orelor de vârf (când clienții găsesc exagerat de greu mașină sau chiar nu li se răspunde la telefon, la unele dispecerate) și afluxul de mașini libere din stații în orele moarte. Suntem transparenți și deschiși la sugestii atât din partea clienților cât și a taximetriștilor! Toate acestea pentru Timișoara, pentru că după atâția ani merităm să ne îmbunătățim serviciile și în acest domeniu”, transmit reprezentanții companiei Index Taxi.

Index Taxi este cea mai longevivă companie de profil din Ploiești și și-a început activitatea de dispecerat taxi în 1997. Reprezentanții companiei au pus la punct cel mai eficient dispatch pentru clienții lor și le oferă acestora cea mai mare rată de satisfacție.

Flota Index Taxi este formată din 400 de autoturisme (din 900 de licențe în Ploiești), iar timpii de alocare a comenzii sunt de numai 15-20 de secunde. Index Taxi a creat un altfel de dispecerat, iar conceptul pus la punct de reprezentanții companiei este aplicat cu succes de ceva timp (6 ani de folosință a programului și aplicațiilor aferente).

Echipa Index Taxi este caracterizată prin optimism și eficiență în identificarea și satisfacerea nevoilor clienților. Reprezentanții companiei speră ca în scurt timp să aducă un plus de confort și eficiență în activitatea operatorilor de taxi din Timișoara.

„Credem în continuare că lucrurile pot fi îmbunătățite peste tot, indiferent de piedicile naturale sau artificiale care apar. Conceptul pe care îl aplicăm de ceva timp ne face să fim “altceva” decât un simplu dispecerat, atât în relația cu operatorii și șoferii de taxi, dar și în relația cu clienții. Nu ne sunt străine greșelile, dar cât timp asumarea acestora și corectarea lor cât mai rapid face diferența, suntem convinși că în timp ne vom putea ridica la un nivel superior de satisfacere a așteptărilor dumneavoastră”, adaugă reprezentanții Index Taxi.

Cei de la Index Taxi vor să își extindă echipa. Astfel, orice nou colaborator va avea parte de o ofertă interesantă, spun aceștia. Echipa Index Taxi poate fi contactată nonstop la numerele de telefon 0256.933, 0736.933.933 sau 0752.933.933.

De asemenea, puteți intra în legătură cu ei la adresa de e-mail indextimisoara@gmail.com sau direct la sediul companiei de pe strada Renașterii numărul 6A.
Regulament de plasare a anunturilor