Index Taxi, partenerul tau de baza in perioada sarbatorilor, la Timisoara

Reactualizat la:
Index Taxi, partenerul tau de baza in perioada sarbatorilor, la Timisoara
ADVERTORIAL. Nebunia sărbătorilor de iarnă și goana după cumpărături sunt mai ușor de suportat dacă ceri ajutor la Index Taxi. Reprezentanții celei mai revoluționare companii de profil din Timișoara îi asigură pe cei care le folosesc serviciile că vor avea de sărbători o linie deschisă în permanență la Index Taxi.


„Suntem conștienți că cele mai delicate momente pentru clienții care au nevoie de taxi sunt cele când plouă, când e agitație și nu găsesc mașină, la orele de vârf. Un dispecerat bun și eficient se diferențiază de celelalte exact în aceste momente. Ce putem garanta noi este că oricând sunați, în câteva secunde vi se preia apelul, și în 30 de secunde aflați dacă vine mașina sau dacă nu este disponibilă momentan în zonă”, susțineau în urmă cu mai bine de un an reprezentanții IndexTaxi din Timișoara. Garanția serviciilor Index Taxi nu s-a alterat deloc în timpul care a trecut iar acum, în prag de sărbători, reprezentanții companiei țin să îi liniștească pe clienți. Vor fi acolo pentru ei 24 din 24, iar cei care doresc să apeleze la serviciile Index Taxi vor avea tot timpul linia deschisă.

Serviciile Index Taxi pot fi accesate fie prin apel telefonic, fie prin internet.
Apel: comanda prin telefon este preferata clienților fideli, pentru că în câteva secunde pot afla un răspuns și le este ușor să formez 0256 933.
WEB: Aplicația se inițiază tot în câteva secunde
Clientul vede distanța mașinii în km, vede mașina LIVE cum se apropie și este notificat când mașina ajunge la adresă. Cu condiția să își țină aplicația deschisă!
Nu facem ‘push notification’ dacă v-ați închis aplicația. De ce?! Foarte IMPORTANT pentru clienții TAXI Index, atunci când INSTALAȚI aplicația va cere doar accesul la ‘Locație’, și aceea dacă o porniți dumneavoastră de la setări.
Când mașina ajunge la adresă, sistemul trimite instant un mesaj clientului pentru ca acesta să știe că a ajuns taxiul.
Când clientul sună la numărul de telefon, este notificat într-un mod similar.
Taxi Index va trimite un SMS pe telefon ul CLIENT și îl va anunța că a ajuns taxiul.
Ne-am gândit mult la o SOLUȚIE pentru a le semnala și clienților care sună pe numărul de telefon că mașina a ajuns. Astfel, nu sunt nevoiți să stea în ploaie, în frig, așteptând să ajungă mașina prin traficul supra-aglomerat!

Dispecerii Index Taxi urmăresc live desfășurarea tuturor comenzilor, indiferent că sunt inițiate prin numărul de telefon 0256.933 sau prin aplicația Index Taxi Client.

idex-taxi-pbt30cmp

Dispeceratul Index Taxi poate fi apelat la numerele de telefon:
Telekom – 0256.933,
Vodafone – 0736.933.933,
Orange – 0752.933.933.

Cei de la Index Taxi sunt deținătorii autorizației de dispecerat taxi numărul 0031, eliberată de Primăria Municipiului Timișoara.
SC INDEX SRL este înscrisă sub nr. 27515 în registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul ANSPDCP.
Pentru a urmări ultimele noutăți, accesați pagina de Facebook Index Taxi.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă IdexTaxi le urează tuturor clienților și colaboratorilor un călduros La mulți ani!