Incep pregatirile pentru Timfloralis, festivalul care umple de flori centrul Timisoarei

De Roxana Deaconescu
Incep pregatirile pentru Timfloralis, festivalul care umple de flori centrul Timisoarei
© Incep pregatirile pentru Timfloralis, festivalul care umple de flori centrul Timisoarei
Mai este o lună până la cea de-a doua ediție a festivalului florilor din Timișoara, iar reprezentanții primăriei au început deja pregătirile. Comercianții care vor să vândă flori sunt invitați să se înscrie, ei urmând să respecte câteva reguli foarte stricte.

Așa cum Tion.ro v-a anunțat deja, cea de-a doua ediție a Timfloralis are loc în perioada 22-24 aprilie și costă municipalitatea aproape 70.000 de euro. Vom avea cupola din flori deasupra Pieței Operei și aranjamente florale deosebite, promit reprezentanții primăriei. Nu vor lipsi din centrul orașului cele opt arcade din flori pregătite de Horticultura. La Timișoara vor veni floriști internaționali care vor susține seminare pentru cei interesați.

Cei care vor să vândă flori la Timfloralis trebuie să depună un dosar la Primăria Timișoara. Înscrierile se fac în perioada 21 martie – 10 aprilie, la Camera 12, ghișeele 8 și 9, pentru Direcția Comunicare, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 8.30-16.30 și marțea între orele 8.30-18.30. Comercianții au nevoie de o cerere tipizată, de o listă cu produsele comercializate, de un CD cu poze ale florilor, de o copie după actele firmei, de o copie după cartea de identitate, precum și de o copie după certificatul de producător vizat la zi/ copie certificat unic de înregistrare a firmei. Mai mult, ei trebuie să precizeze și câteva detalii referitoare la necesarul tehnic – pavilion, masă, scaune.

Programul de funcționare la festivalul florilor a fost stabilit între orele 10-23, iar cel de aprovizionare in intervalul 8-10. Agenții economici nu au voie să vândă alte produse decât cele aprobate și să respecte un regulament.

„Fiecare agent economic se obligă să asigure echipament adecvat festivalului florilor”, se arată în regulament.

Ei nu vor avea voie să vândă altceva decât material dendrofloricol, îngrășăminte auxiliare pentru întreținerea plantelor și accesorii specifice amenajării floricole.

„Nerespectarea uneia dintre prevederile prezentului regulament atrage după sine anularea avizului eliberat de Biroul Autorizare Activități Comerciale din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, respingerea dosarelor de participare pentru următoarele trei ediţii ale Festivalul, Timfloralis, precum şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale, conform legii. Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat altei persoane, în zonele menţionate de către deţinătorul avizului, duce atât la retragerea Avizului, cât şi la sancţionarea contravenţională a faptei”, mai scris în regulament.

Fiecare comerciant are dreptul la un amplasament de 10 mp și poate ocupa un singur spațiu.

Articole pe aceeași temă:

Primavara aduce festivalul florilor in centrul Timisoarei. Timfloralis costa aproape 70.000 de euro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !