Incep inscrierile pentru Targul de iepuras de la Timisoara

2Comentarii
Incep inscrierile pentru Targul de iepuras de la Timisoara
Comercianţii care doresc să participe la Târgul de primăvară de la Timişoara, dedicat sărbătorilor de Paşti, pot depune documentaţiile necesare la primărie începând de săptămâna viitoare. În Piaţa Victoriei vor fi amplasate din nou mai multe căsuţe unde se vor comercializa ouă încondeiate, cozonaci, decoraţiuni de sezon şi multe alte produse.

Cea de-a patra ediţie a Târgului de primăvară va avea loc în perioada 8 aprilie – 2 mai 2011, în centrul Timişoarei, unde vor fi expuse spre vânzare diferite produse specifice sărbătorilor. Evenimentul reprezintă o bucurie mai ales pentru cei mici, deoarece pe platoul din faţa Operei va fi amplasat un cuib uriaş cu ouă colorate şi iepuraşi adevăraţi.

Comercianţii care doresc să participe la Târgul de primăvară pot depune solicitări în perioada 28 februarie – 10 martie, la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, la camera 12, Centrul Consiliere Cetăţeni. Autorităţile spun că vor fi riguroase în alegerea participanţilor.

„Vom face selecţia în funcţie de produsele puse în vânzare şi vom bloca acei comercianţi care vând produse care nu au legătură cu sărbătoarea aceasta. Suntem destul de riguroşi cu producătorii. Aceştia trebuie să vină cu o mapă de prezentare a produselor şi o să verificăm dacă în anii anteriori am avut probleme cu ei, dacă de exemplu nu şi-au plătit chiria”, a spus viceprimarul Adrian Orza.

Solicitanţii vor completa un formular pe care îl vor primi de la camera 12, în momentul depunerii dosarului. Pe lângă acest formular, dosarul va mai cuprinde: copie xerox după actele firmei, listă cu produsele comercializate, fotografii cu produsele, atât în format electronic cât şi pe suport de hârtie şi fotografii cu căsuţele, în cazul în care comerciantul deţine căsuţa. Dosarele incomplete vor fi descalificate. Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Înainte de deschiderea Târgului de primăvară, comercianţii vor semna un contract prin care li se vor impune anumite condiţii, cum ar fi respectarea orarului de funcţionare, între orele 11-22, şi expunerea mărfii doar în perimetrul locaţiei stabilite şi nu pe mai mult de un metru în faţa standurilor, pe domeniul public.

C.C.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor