Incendiul de la Universitatea de Vest Timisoara a fost provocat de o tigara!

8Comentarii
Incendiul de la Universitatea de Vest Timisoara a fost provocat de o tigara!
Specialişti de la pompieri şi criminalişti din Poliţia Timiş au ajuns la concluzia că laboratorul de la Universitatea de Vest din Timişoara a fost mistuit de flăcări din cauza unui fumător neatent, care a aruncat un rest de ţigară aprinsă între materialele depozitate în încăpere.

Incendiul care a paralizat activitatea Universităţii de Vest Timisoara, joi după-amiază, a fost provocat de fumătorii care s-au ascuns în laboratorul Lectoratului francez, pentru a nu sta să fumeze în frig, în locurile special amenajate de afară.

„Cauza probabilă de aprindere a incendiului a fost „jar sau scântei” – împrejurarea determinantă: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător”, se arată în raportul întocmit de anchetatori.

Reprezentanţii UVT spun că vor face şi ei investigaţii pentru a stabili cine se face vinovat de distrugerea completă a laboratorului de calculatoare şi perturbarea activităţii în universitate, sute de studenţi şi profesori fiind evacuaţi din două corpuri de clădire din cauza fumului dens.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor