Incendiu pe centura Resitei

De Flavius Rotariu
Reactualizat la:
Incendiu pe centura Resitei
REŞIŢA – Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“ al judeţului Caraş-Severin au fost solicitaţi să intervină miercuri, în jurul orei 14.20, la un incendiu ce se manifesta la un şantier de pe centura municipiului de pe Bârzava.

Potrivit primelor cercetări efectuate de garda de intervenţie a ISU Semenic, flăcările au izbucnit la gunoi (deoarece în zonă se făcuse curăţenie), iar incendiul s-a extins la containerele cu filtre şi la modulele unde locuiau muncitorii.

Două autospeciale s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, timpul de răspuns, destul de scurt, a fost afectat însă de panta înclinată pe care au trebuit să urce vehiculele pompierilor. Foarte reticenţi la apariţia presei s-au arătat, însă, muncitorii care s-au legitimat doar cu tricourile pe care scria „Strabag“, deşi toţi membrii presei prezenţi la faţa locului s-au legitimat cu acte în regulă. Trebuie menţionat că jurnaliştii s-au aflat pe domeniu public pentru captarea imaginilor.

Deşi, iniţial s-au aşezat în faţa aparatelor de fotografiat şi a camerelor de luat vederi spunând că ziariştii „se bucură de răul altuia“, ulterior, muncitorii s-au lăsat păgubaşi.

Flavius Rotariu

Taguri: , ,Regulament de plasare a anunturilor