Inaugurare prin videoconferinţă la Alcatel-Lucent

Inaugurare prin videoconferinţă la Alcatel-Lucent
Vremea proastă a modificat planurile şefilor de la Alcatel-Lucent. Zăpada de la Bucureşti l-a împiedicat pe Raoul Ros, liderul activităţilor Alcatel-Lucent în Europa de Sud-Est şi Director Alcatel-Lucent România să ajungă la Tmişoara pentru a participa la inaugurarea a două centre de servicii în cadrul sucursalei locale a companiei.

Desigur, problema a fost rapid rezolvată prin tehnologia telecomunicaţiilor, el intrând în legătură cu Timişoara prin videoconferinţă. Revenind la eveniment, să spunem că  Alcatel-Lucent a deschis două noi centre de servicii la Timişoara: Centrul global de administrare reţele al Alcatel-Lucent la Timişoara (Wireless – GNOC) cât şi noul Centru BT Winston.

Reţelele de comuncaţii din întreaga lume, administrate de la Timişoara

Noile centre de servicii deschise răspund noii strategii de afaceri a Alcatel, societatea trecând în ultima perioadă la oferirea de servicii de administrare şi service furnizate unor operatori telecom şi nu numai. Este vorba de un nou model, extins, de outsourcing. În acest fel, de la centrul companiei din Timişoara, sunt administrate reţelele unor operatori de comuncaţii de renume din Europa. Dacă apar probleme în reţeaua acestora, deficienţele sunt imediat semnalate la Timişoara şi specialiştii de aici iau imediat legătura cu specialiştii din teren din ţara respectivă. În prezent peste 400 de ingineri de la Alcatel Timişoara lucrează pentru acest nou tip de servicii oferite.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase