In timpul liber mergi la un film

In timpul liber mergi la un film
La Timiş rulează filmul Super-Rai (Superbad) cu Michael Cera, Jonah Hill în rolurile principale, iar la Studio rulează Roming cu Jean Constantin, Bolek Polivka, Marian Labuda şi Corina Moise în rolurile principale.

Super-Rai (Superbad)
Genul filmului: Comedie, Romantic
Durată: 95 minute
Reprezentaţii: 12:00, 14:15, 16:30, 18:45, 21:00
Superbad
Premiera
Evan şi Seth sunt doi amici care nu se pot despărţi nicio clipă unul de celalalt. Ceea ce este o problemă, pentru că la sfârşitul anului şcolar ei vor pleca spre două universităţi diferite. Evan este un timid terifiat de viaţă în general şi de fete în special. Cât despre Seth, acesta vorbeşte prea mult, se bagă unde nu-i fierbe oala şi este cât se poate de interesat de funcţiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi să-şi înfrunte destinul şi prima noapte de dragoste.

În filme şi programe de televiziune, Judd Apatow a folosit mijloace de exprimare deopotriva scandaloase dar şi emoţionante. În calitate de scenarist şi regizor al filmelor de lung metraj Knocked Up şi The 40-Year-Old Virgin, producătorul comediilor Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby şi Anchorman: The Legend of the Ron Burgundy, şi creatorul seriilor televizate îndelung aclamate Freaks and Greeks si Undeclared, Apatow şi-a construit o reputaţie în domeniul poveştilor care sunt deopotrivă sentimentale dar şi nerafinate.

Ultimul film produs de Apatow nu face excepţie. Super-răi este o povestire despre procesul dificil al maturizării, având ca protagonişti doi tineri adolescenţi necopţi care sunt pe punctul de a absolvi liceul. Pe cei doi îi leagă o prietenie oarecum caraghioasă prin gradul de dependenţă – însă acum, au intrat la colegii diferite şi sunt obligaţi să-şi trăiască viaţa separat. Evan (Michael Cera) este drăgut, inteligent şi în general cam speriat. Seth (Jonah Hill) are gură spurcată, este un flusturatic şi fustangiu. Filmul este povestea încercărilor lor nechibzuite de a se apropia de fetele care le sunt pe plac, într-o noapte de panică… o noapte îngrozitoare, umilitoare, dar pe care nu o uiţi tot restul vieţii.

La Studio Eurimages rulează filmul Roming, în regia lui Jiri Vejdelek ira în rolurile principale Jean Constantin, Bolek Polivka, Marian Labuda, Corina Moise.

Genul filmului: romantic
Durată: 120 minute
Reprezentaţii: 14:14, 18:45, 21:00

Somali (Jean Constantin) este rege peste o comunitate de ţigani, dar ascunde două păcate considerate capitale în etnia sa: nu ştie să fure şi să danseze. Când acestea ies la iveală, Somali este alungat dintre ai săi. La drum trebuie să pornească şi J.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor