In Timisoara ofertele pentru vanzarea de spatii de birouri sunt limitate

De M. Hoster
Reactualizat la:
In Timisoara ofertele pentru vanzarea de spatii de birouri sunt limitate
Deşi nu se pune problema scoaterii la vânzare a unor spaţii comerciale cu destinaţie de spaţii de birouri în Timişoara, acestea nefiind disponibile, există totuşi locaţii unde se poate investi în acest sector imobiliar. Ofertele sunt limitate şi includ doar spaţii de 2000 – 3000 metri pătraţi.

Conform unui studiu realizat de spatiicomerciale.ro, în Timişoara, zona Simion Bărnuţiu, un imobil office de 2.800 de metri pătraţi are un preţ cerut de 1,8 milioane de euro. Clădirea a fost construită în anul 2004, este structurată pe demisol, parter şi cinci etaje şi dispune de opt locuri de parcare. În prezent, proprietatea funcţionează ca unitate de cazare.

În zona Complexul Studențesc, o vilă cu destinaţia office poate fi achiziţionată cu 1,5 milioane de euro. Imobilul dispune de o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi şi este structurat pe subsol, parter, etaj şi mansardă.

Pentru comparaţie, în Bucureşti, primul loc în top este ocupat de o clădire de birouri situată în zona Ghencea, ce are un preț cerut de 12,58 de milioane de euro. Imobilul are o suprafață utilă închiriabilă de aproape 11.000 de metri pătrați, distribuită pe parter şi şapte etaje; acestora li se adaugă două nivele de parcare subterană, cu o capacitate de 100 de locuri, ce ocupă o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Tariful de închiriere practicat pentru această proprietate este de 9 euro pe metru pătrat pe lună, la care se adaugă şi cheltuielile cu serviciile de întreţinere, în valoare de încă 3 euro pe metru pătrat pe lună.

În Cluj-Napoca, zona Iris, o clădire de 2.600 de metri pătraţi poate fi achiziţionată cu 2,38 de milioane de euro. Imobilul a fost construit în anul 2006, pe structura parter şi un etaj, şi beneficiază de 50-60 de locuri de parcare. Preţul de închiriere se ridică la 20.000 de euro pe lună.

În apropiere de Piaţa 1 Mai, o proprietate de 1.700 de metri pătraţi are un preţ cerut de aproximativ 1,73 de milioane de euro. Imobilul a fost renovat integral în urmă cu patru ani şi este compartimentat ca open space pe fiecare nivel (parter şi două etaje). În curtea clădirii sunt disponibile 60 de locuri de parcare.

Cea mai scumpă clădire de birouri din Braşov este situată în zona de sud-est a oraşului. Este vorba despre o clădire de 4.200 de metri pătraţi care are un preţ cerut de 5 milioane de euro. Imobilul este structurat pe cinci nivele (parter şi patru etaje) şi are un tarif de închiriere de 9 euro pe metru pătrat pe lună.

În zona 13 Septembrie din Braşov, poate fi achiziţionat un imobil de 6.000 mp cu destinaţia spaţii de birouri pentru 2,5 milioane de euro. Clădirea are un regim de înălţime S+P+3 şi dispune de două căi de acces, putând fi o soluţie şi pentru spaţii de producţie sau de depozitare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor