In cateva zile vom sti firmele care se vor ocupa de deszapezirea drumurilor din Banat

De Marcel Hoster
1Comentariu
In cateva zile vom sti firmele care se vor ocupa de deszapezirea drumurilor din Banat
© Tion: In cateva zile vom sti firmele care se vor ocupa de deszapezirea drumurilor din Banat
Compania de Drumuri a decis să modifice modul de stabilire al firmelor care se vor ocupa de operaţiunile de deszăpezire a drumurilor naţionale în perioada de iarnă a anilor următori. Pentru o competiţie cât mai corectă, depunerea ofertelor şi deschiderea plicurilor va avea loc în aceeaşi zi. La jumătatea lunii vom avea şi câştigătorii!

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis modificarea termenelor de depunere şi deschidere a ofertelor pentru întreținere curentă pe timp de iarnă a drumurilor naţionale, pentru perioada 2016-2020. Acestea au fost decalate pentru data de 12 iulie 2016. Altfel, toate procedurile de atribuire referitoare la întreținerea curentă pe timp de iarna 2016-2020 vor avea depunerea și deschiderea în aceeași zi.

Aceste licitații au fost lansate și demarate de CNADNR SA Central, iar depunerea ofertelor și deschiderea acestora vor avea loc în aceeași zi la Direcțiile Regionale aferente fiecarui lot licitat. CNADNR a solicitat ca depunerea să fie în aceeași zi pentru o cât mai corectă și reală competiție între operatorii economici ofertanți.

Întreținerea curentă pe timp de iarnă 2016-2020 D.R.D.P. Timișoara vizează următoarele loturi de drumuri: Lot 1 SDN Arad, Lot 2 SDN Caransebeș, Lot 3 SDN Deva, Lot 4 SDN Orșova, Lot 5 SDN Timișoara, Lot 6 Autostrada A1 km 292+455 – km 391+874 Cunța – Ilia, Lot 7 Autostrada A1 km 391+874 – km 494+236 Ilia – Remetea Mare și Autostrada A6 km 0+000 – km 10+518 VO Lugoj – și Țipari , Lot 8 Autostrada A1 km 494+236 – km 584+818 Remetea Mare – Nădlac și Autostrada A11 km 0+000 – km 2+300 Arad – DN 7.

Vă reamintim că la nivel de companie s-a decis ca atribuirea acestor contracte să se facă pe o perioadă de patru ani, special pentru a nu se mai ajunge în situaţia anilor trecuţi, atunci când ne-am trezit în mijlocul iernii că nu existau firme care să se ocupe de curăţarea zăpezii, contractele fiind semnate după negocieri directe cu firmele de specialitate.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor