In atentia beneficiarilor de ajutoare alimentare

Persoanele beneficiare de pachetul financiar din Fondul European de Garantare Agricolă, concretizat în zahăr, făină, paste făinoase, biscuiţi, lapte praf şi mălai,sunt rugate ca în zilele de 16.11.2010, 18.11.2010, 23.11.2010 şi 25.11.2010 între orele 9°° – 16°° să se prezinte la Ansamblul Sportiv (balon) din Chişoda, situat pe str. Nicolae Firu, nr 48.

Pentru a ridica produsele alimentare, trebuie sa aveti pregătite copii xerox de pe următoarele documente: pentru şomeri: – buletin sau carte de identitate, carnet de şomer vizat la zi, pentru pensionari – buletin sau carte de identitate, ultimul cupon de pensie, pentru persoanele cu handicap – buletin sau carte de identitate, certificat de încadrare în grad de handicap, pentru beneficiarii de ajutor social, conform Legii nr. 416/2001 buletin sau carte de identitate. Neprezentarea la Ansamblul Sportiv (balon) din Chişoda atrage după sine imposibilitatea de a intra în posesia unor drepturi care vi se cuvin, acestea urmând a fi redistribuite altor persoane îndreptăţite, stabilite de către Consiliul Judeţean Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !