Impozitele pot fi achitate de luni la Primăria Timişoara

1Comentariu
Impozitele pot fi achitate de luni la Primăria Timişoara
Nu uitaţi că începând de luni vă puteţi achita dările la ghişeele Primăriei Timişoara. Dacă plătiţi impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport anticipat, pe tot anul, până în 31 martie, beneficiaţi de o reducere de 10 la sută.

Primăria Timişoara va încasa taxele şi impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport începând cu data de 11 ianuarie 2010, dar contribuabilii îşi pot achita dările şi la oficiile poştale din oraş sau on-line, dar pentru acest lucru trebuie să se autentifice în sistem, trebuie să se prezinte o dată la primărie, cu un act de identitate, pentru a primi un nume de utilizator şi o parolă.

Timişorenii vor plăti impozite majorate cu 14 procente în noul an. „În conformitate cu hotărârea de guvern adoptată anul trecut, prin care baza de impozitare a fost majorată cu 20 la sută, efectul asupra impozitelor şi taxelor locale este de fapt de 14 la sută. Noi am avut, faţă de aceea bază, o majorare cu 6 la sută în fiecare an. Prin urmare, creşterea efectivă este de 14 procente”, a explicat şeful Direcţiei Fiscale a municipalităţii, Adrian Bodo.

Pentru plata cu anticipaţie, până la 31 martie, a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, datorate pentru întregul an, contribuabilii persoane fizice beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută. Reprezentanţii primăriei nu recomandă populaţiei să se îmbulzească din prima zi la ghişeele instituţiei, pentru că se formează cozi, mai ales că beneficiază de reducere până la sfârşitul lunii martie.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor