Ignat European la Jimbolia

Ignat European la Jimbolia
JIMBOLIA - Cârnaţi, caltaboşi, tobă, lebăr, sângerete… Toate au fost preparate ieri în piaţa agroalimentară din oraşul timişean de către măcelari pricepuţi din Banat, dar şi din Serbia şi Ungaria.

Cea de-a şaptea ediţie a Sărbătorii de Ignat din Jimbolia a fost una europeană întrucât porcul a fost sacrificat prin asomare. În piaţă s-a servit ţuică fiartă şi vin fiert, iar publicul a avut posibilitatea să guste din preparatele gătite din carnea de porc.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !