Idei pentru o bucatarie practica (P)

Reactualizat la:
Protege-Parol: mobila in Timisoara
Protege-Parol: mobila in Timisoara
Atat in trecut, cat si in prezent studiile au aratat ca cel mai mult timp petrecut acasa este in bucatarie. Din acest motiv, mobila de bucatarie trebuie sa ne confere o functionalitate de calitate, sa ne usureze viata si de ce nu, sa ne relaxeze atunci cand pregatim bucate.

Specialistii de la Protege Parol din Timisoara au reusit sa implementeze pe piata din Romania noi tehnologii ce vin ca si raspuns la necesitatea gospodinelor ce petrec timpul in bucatarie.

In ziua de azi bucataria nu trebuie doar sa arate bine ci si sa fie functionala si foarte practica. Mobilarea si utilarea bucatariei se face pe minim 20 de ani, asadar e foarte indicat sa va asigurati ca bucataria pe care urmeaza sa o cumparati este echipata cat mai practic.

Protege Parol s-a implicat timp de multi ani in gasirea de solutii in exploatarile zilnice ale bucatariei si nevoile utilizatorilor. Rezultatele si concluziile acestui studiu a dus la realizarea de noi produse ce fac utilizarea bucatariei cat mai usoara si mai practica. Ideile prezentate atrag atentia asupra aspectelor importante de care trebuie tinut cont inaintea achizitionarii mobilierului de bucatarie.

Aceste idei practice sunt bazate pe trei puncte de baza: fluxul de lucru optim, utilizarea cat mai buna a spatiului de depozitare si miscarea de calitate a accesoriilor pentru a oferi confort utilizatorului.

Fluxul de lucru: access facil, circuite optime

Distantele parcurse in bucatarie pot fi cu usurinta reduse prin proiectarea in concordanta cu necesitatile viitoare. Treburile din bucatarie sunt mult mai usoare atunci cand totul este usor accesibil si pastrat exact acolo unde este nevoie.

Un bun exemplu pentru facilitarea accesului la ustensile este sistemul flexibil de impartire ORGA-LINE de la Blum. Acesta ajuta la pastrarea ordinii si la o buna organizare in sertarele mobilierului de bucatarie.

Sistemele de ridicare ale usilor la corpurile superioare fac viata mai usoara facilitand accesul si vizibilitatea in aceste corpuri. De asemenea alte accesorii pot usura munca si organizarea ustensilelor din bucatarie intr-un mod practic si eficient.

Spatiul suficient in bucatarie

Este foarte deranjant si o reala problema insuficienta spatiului de depozitare in bucatarie. Importanta acestui factor nu trebuie deloc neglijata.

Planificarea spatiului din bucatarie trebuie facuta tinand cont de numarul de membrii ai familiei, obiceiurile de a gati, modul in care se fac cumparaturile si alti factori ce tin de stilul de viata al utilizatorilor.

Este foarte comuna problema lipsei spatiului din bucatarie. Adesea aceasta incapere nu este proiectata din constructie pentru a satisface nevoile ulterioare ale locuitorilor. Din fericire exista solutii practice care optimizeaza la maxim folosirea eficienta a fiecarui cm din bucatarie. Corpul de colt proiectat de Blum este un asfel de exemplu pentru a utiliza la maxim spatiul din zona de colt a bucatariei.

Miscarea eficienta: o utilizare usoara si sigura

Utilizarea comoda este un aspect important in bucataria moderna. Din acest motiv este recomandata testarea initiala a diferitelor sisteme ce compun mobilierul de bucatarie. Astfel utilizatorul se poate convinge singur de importanta utilizarii unor accesorii de calitate pentru deschiderea usilor, sertarelor si nu numai.

Varful de gama in ceea ce priveste deschiderile si inchiderile usilor si sertarelor din bucatarie o reprezinta sistemul Blum SERVO-DRIVE ce asigura o o miscare automata si de precizie la o simpla atingere. Nu trebuie neglijat sistemul deja binecunoscut BLUMOTION care asigura inchiderea lina si silentioasa indiferent de agresivitatea cu care este manipulat.

Bucatariile practice, bine utilate, ce pun in prim plan confortul utilizatorului si o functionare precisa de lunga durata, asociate cu un design elegant devin obiectul central al locuintei moderne.

Protege Parol Timisoara – idei pentru o bucatarie practica!

Str. Martir Cernaianu (fosta Almajului) Nr. 11,

Tel.: 0256 248.648

Tel/fax: 0256 226.942,

Web: http://www.protege.ro/Idei_pentru_o_bucatarie_practica.htm

http://www.protege.ro/mobilier_bucatarie.htm