Şi totuşi, Mansour nu vrea la Dinamo!

Şi totuşi, Mansour nu vrea la Dinamo!
Preşedintele lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat că atacantul Gueye Mansour a semnat numai acordul de transfer încheiat între gruparea bănăţeană şi Dinamo, nu şi contractul de joc cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

“Mansour urmează să semneze contractul cu Dinamo după ce face nunta. El a semnat acordul de transfer, dar urmează să-şi negocieze contractul cu Dinamo. Contractul e una şi acordul de transfer e alta. Acordul ăla îl obligă să semneze un contract pe 5 ani. El şi-a dat acordul să plece la Dinamo şi urmează să-şi negocieze contractul”, a spus Iancu.

Mansour a evitat să dea un răspuns când a fost întrebat dacă a semnat contractul de joc cu Dinamo, însă a declarat că, în proporţie de 90 la sută, se va prezenta la noua sa echipă. “Nu ştiu exact ce voi face, dar în proporţie de 90 la sută voi pleca la Dinamo. Deocamdată mă pregătesc de nuntă şi apoi voi pleca la Bucureşti să discut. Există şi şanse să rămân la Poli Timişoara”, a spus atacantul senegalez.

Întrebat dacă Mansour a semnat contractul de joc cu Dinamo sau doar acordul de transfer, impresarul Florin Iacob a declarat: “A semnat tot ce trebuia să semneze. Tot ce trebuie să semneze. Aici nu e vorba de semnat sau nesemnat. Aici e vorba dacă vrea sau nu vrea să se ducă undeva. Pentru că dacă el nu vrea să meargă, cei de la Dinamo nu se prevalează de contract. I-am spus şi lui. Astăzi mă întâlnesc din nou cu el şi vom şti mai multe. Mai sunt detalii de pus la punct. Dacă el nu vrea să se ducă la Dinamo nu se duce. Ieri nu vroia să se ducă şi nu îl interesa nimic. E şi el puţin bulversat. Prea multe evenimente asupra lui dintr-o dată, şi nunta şi soţie. Acum nu mai decide singur”.

Potrivit unor surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), transferul jucătorului Gueye Mansour la Dinamo nu se poate perfecta dacă jucătorul nu semnează şi contractul de joc. “Pentru ca transferul să fie valabil, este nevoie de două acorduri: acordul de transfer între cele două cluburi, pe care semnează clubul care îl cedează, clubul care îl primeşte şi jucătorul, şi contractul între jucător şi club. Acordul de transfer precizează faptul că toate părţile sunt de acord cu acest transfer, iar contractul de joc prevede perioada de contract şi sumele care îi revin jucătorului, plus clauzele aferente. Semnarea acordului de transfer nu însemnă că transferul s-a încheiat. Dacă jucătorul şi clubul nu se înţeleg, transferul cade şi jucătorul rămâne la Timişoara”, au precizat sursele citate.

Conform declaraţiilor preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, atacantul senegalez a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea “alb-roşie”. La prezentarea lui Torje, care a avut loc, miercuri după-amiază, la Bucureşti, Borcea a arătat reprezentanţilor presei un contract cu semnătura jucătorului senegalez, fără a preciza despre ce înţelegere este vorba. “În jurul orei 6 dimineaţa (n.r. – miercuri), Mansour a semnat cu Dinamo, deşi a spus că nu spus că nu s-a înţeles cu noi. Mansour pe 20 are nuntă, vor fi trei, patru zile pentru documente, pentru viză (n.r. – de Cipru, unde se află Dinamo în cantonament), trebuie să trimitem documentele la Atena pentru obţinerea vizei”, a explicat Borcea absenţa lui Mansour de la prezentarea oficială.

Iniţial, Florin Iacob, impresarul jucătorului senegalez, a afirmat, tot miercuri, că Mansour nu a semnat pentru Dinamo, însă ulterior a precizat că atacantul a încheiat înţelegerea cu gruparea “alb-roşie”.

Însă, cu câteva ore înainte de prezentarea lui Torje, Mansour a declarat că nu a semnat contractul cu Dinamo, fiind nemulţumit de banii oferiţi de gruparea bucureşteană. “Încă nu m-am înţeles cu Dinamo. Nu ne înţelegem. Aştept până după-amiază. Am auzit că cluburile s-au înţeles. Noi nu ne-am înţeles la bani, mai vedem acum”, spunea Mansour, miercuri la prânz.

Mansour s-a prezentat joi dimineaţă la antrenamentul echipei Poli Ştiinţa Timişoara şi s-a pregătit sub comanda antrenorului Duşan Uhrin jr.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor