Îi este greu să se decidă

Prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, nu s-a hotărât nici acum dacă alege politica sau administraţia. Cu toate acestea, a spus deja că ştie un om potrivit pentru postul de prefect, în cazul în care el va hotărî să renunţe la acest fotoliu.

El a precizat că astăzi va fi prezent la Bucureşti, unde va discuta cu premierul Călin Popescu Tăriceanu despre decizia pe care să o ia.

„Dacă voi renunţa la postul de prefect, voi face propuneri în Comitetul Executiv privind numele celui care să ocupe acest fotoliu. Una dintre propuneri este Sorin Supuran”, a precizat Ovidiu Drăgănescu. Sorin Supuran, fostul primar al comunei Biled, este acum şeful filialei judeţene Timiş a Autorităţii Rutiere Române.

„Pentru mine a fost oarecum o surpriză. S-a discutat şi săptămâna trecută despre acest lucru, dar s-au vehiculat alte nume, al meu era pe la coada listei. Este o onoare şi o responsabilitate”, ne-a spus Sorin Supuran. El este preferat de Drăgănescu pentru că e tânăr şi are experienţă în administraţie. „Evident, voi face această propunere în cazul în care abdic”, a mai spus actualul prefect al judeţului.
Regulament de plasare a anunturilor